Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 3-6-2011. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: «...Τα θέματα έχουν... «θέματα» μέσα»

Ίσως δεν πρέπει να απορεί κανένας, γιατί ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, υπερασπίζεται με τόσο πάθος, το να μην παίρνουν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής έγκαιρα τα θέματα, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τα ελέγξουν υπεύθυνα.
Αρκεί να αναφέρουμε ένα παράδειγμα από τη χθεσινή συνεδρίαση.
Έξη άνθρωποι της διοίκησης, «μεγάλοι» και «μικροί», απέναντι στα ανενημέρωτα μέλη της επιτροπής, δεν φάνηκε να θέλουν ή δεν φάνηκε να γνωρίζουν
ή... δεν ξέρουμε τί άλλο.., να τους πουν που βρίσκεται και σε ποιόν ανήκει μια γεώτρηση για καθάρισμα, μια δαπάνη περίπου 5.000 ευρώ, που ήταν θέμα για έγκριση! Αυτό και μόνο δίνει μια εξήγηση!
Τελικά η γεώτρηση αυτή βρίσκεται μέσα σε κτήμα ιδιώτη στις Αφίδναις, για τον οποίο δημότη υπάρχουν και άλλες «χαριστικές» αποφάσεις τις δημοτικής αρχής, που «έθαψε» όμως και η αντιπολίτευση και από την οποία γεώτρηση παίρνει νερό η κοινότητα!!!
Τόσο «προστατευμένο» έχουν το αγαθό που πληρώνει ο δημότης!
Για «σκάνδαλο» μίλησε ο Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος συμπλήρωσε λέγοντας: «Γι’ αυτό δεν μας δίνετε τα θέματα! Γιατί τα θέματα έχουν... «θέματα» μέσα»!
Να σημειώσουμε, πως ο διαχειριστικός έλεγχος σε όλο το νέο δήμο, μπαίνει στο... συρτάρι! Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος.

Ο π. δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μπαλόκας που έκανε ρήξεις και κατήγγειλε: στη διάρκεια της θητείας του, δήλωσε στη «Μ.Π.»: «Όλοι παρακολουθούμε την πορεία της δημοτικής αρχής. Αυτοί που αισθάνονται όμως υπερήφανοι, όλο και λιγοστεύουν. Κανένας δεν λέει πως έχει μπροστά της ένα εύκολο έργο, αλλά με τις επιλογές της να το κάνει δυσκολότερο, είναι αλήθεια πως με παραξενεύει. Είναι από το σύνδρομο της αλαζονείας της εξουσίας, που νομίζει πως δεν χρειάζεται βοήθεια και είναι παντογνώστης και τα πάντα μπορεί να κάνει; Είναι το απωθημένο που δικαιώθηκε μόνο από την εκλογή; Μόνο ο Δήμαρχος και στενοί του συνεργάτες το γνωρίζουν και οδηγούν τον τόπο στο άγνωστο. Ζητείται ελπίδα και δεν βρίσκεται, ζητείται Διοίκηση και δεν υπάρχει. Κακό θα αποδειχθεί πως έκαναν και αυτοί που βοήθησαν να ανεβεί, κακό κάνουν σήμερα και αυτοί που σιωπούν».

Στα βίντεο που ακολουθούν, υπάρχει όλη η συνεδρίαση της επιτροπής, με πολλά άλλα ενδιαφέροντα... θέματα και πολιτικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.