Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Nα τελειώνει... η διαδικασία!!!


Στο τελευταίο ίσως δημοτικό συμβούλιο από την απερχόμενη δημοτική αρχή, πέρασε κατά πλειοψηφία η «έγκριση έκθεσης απογραφής έναρξης και Ισολογισμού έναρξης του Δήμου Ωρωπίων», ο οποίος παραδίδει στον νέο συνενωμένο Δήμο Ωρωπού.
Ένα δημοτικό συμβούλιο που μπορούμε να πούμε πως έγινε σε «στενό οικογενειακό κύκλο», που κύλησε χωρίς διάθεση σοβαρής ενημέρωσης, που ο εν δυνάμει 1ος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ηλιακός, χρέωσε αμέλεια στη δημοτική αρχή Μέξη που σημειωτέον συμμετείχε και ο ίδιος, όπως και στην αρχή Γαβριήλ για την καθυστέρηση, αφού ουσιαστικά ήταν η παραλαβή των περιουσιακών στοιχείων των κοινοτήτων από τον νεοσύστατο Δήμο Ωρωπίων το 2004!
Κατά τα άλλα, ο μόνος που είχε ερωτήσεις για το θέμα που περνούσε ήταν ο Ανδρέας Μπαλόκας, αλλά μόλις δημιούργησε απορίες με τις ερωτήσεις του, διακόπηκε από παρέμβαση συναδέλφων του, που ήθελαν «να τελειώνει» η διαδικασία!!! Το λόγο τώρα θα έχει η νέα δημοτική αρχή.
Από τη μεριά των πιθανών μελών της νέας αντιπολίτευσης παραβρέθηκαν ο Θωμάς Ρούσσης και ο Δημήτρης Κιούσης και στο συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Σκάλας-Χαλκουτσίου, η Γεωργία Βάθη.
Να σημειώσουμε τέλος, πως με τη νέα διαμόρφωση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, είναι πασιφανές, πως θα υπάρχει πρόβλημα για τους δημότες να παρακολουθήσουν τις εργασίες του, καθότι ο χώρος είναι «τσιγκούνης» γι’ αυτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.