Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ

Ο κ. Χρήστος Νικολάου




Με προεδρεύοντα τον Βαγγέλη Ηλιάσκο, που πήρε τους περισσότερους σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της πλειοψηφίας, πραγματοποιήθηκαν χθες οι δημαιρεσίες στο δήμο Ωρωπίων. 
Σ’ αυτές εκλέχθηκε το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου που θα αποτελείται από τον πρόεδρο κ. Χρήστο Νικολάου, τον αντιπρόεδρο κ. Βασίλη Καραγιάννη και την γραμματέα κα Ελένη Βαρνάβα. Για τον αντιπρόεδρο που απουσίαζε, τέθηκε θέμα αρχικά από το δήμαρχο και στη συνέχεια και από τις άλλες παρατάξεις της ελάσσονας αντιπολίτευσης και οδηγήθηκε έτσι η μείζον αντιπολίτευση να προτείνει άλλο στέλεχός της, μέχρι το επόμενο συμβούλιο. 
Η θέση του δημάρχου να μη δείξει καλή πίστη και να προχωρήσει η διαδικασία, αφού στην περίπτωση που το προτεινόμενο μέλος θα είχε αντίρρηση, αυτό θα το χρεώνονταν η παράταξη του κ. Λίτσα και ο ίδιος προσωπικά -όπως επίσης και η ταύτιση μαζί του της ελάσσονος αντιπολίτευσης- έδειξε πως τη συναίνεση ο κ. δήμαρχος τη ζητά μάλλον από τους αρχηγούς που τον εξέλεξαν και δήμαρχο τη δεύτερη Κυριακή και κακώς αναφέρει πως τη ζητά από όλο το δημοτικό συμβούλιο! Τη δήλωσή του λοιπόν, «συνάδελφοι σας ζητώ να ενώσουμε τις καλές μας υπηρεσίες, την καλή μας πλευρά του εαυτού μας, για το καλό του τόπου μας...», δεν μπόρεσε με το «καλημέρα» και να την στηρίξει!
Ο δήμαρχος επίσης, είχε χθες να αντιμετωπίσει και την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Δάβρη, του σημαντικότερου ίσως στελέχους του, που στηριξε πολύ την προσπάθειά του για την εκλογή του και η οποία του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην εικόνα που προσπαθεί να περάσει. Για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Δάβρη, δημοσιοποιούμε την ανακοίνωσή του που μιλά από μόνη της και την οποία κατέθεσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και δεν διαβάστηκε, στην παρακάτω ανάρτησή μας.
Oι 41 δημότες του Ωρωπού που εκλέχθηκαν για το δημοτικό συμβούλιο, είναι:
Φοριάρης Βασίλειος, Παπαγιάννης Γεώργιος, Γιαννάς Ιωάννης, Μακρής Αθανάσιος, Κοντογιάννη-Βουτσά Αλέκα, Τσεκρετζής Χρήστος, Δάβρης Γεώργιος, Λεμπούσης Ευάγγελος, Λέκκας Ανδρέας, Πέππας Παναγιώτης, Νικολάου Χρήστος, Ανυφαντής Κωνσταντίνος, Βλάχος Δημήτριος, Γιαμαρέλος Γεώργιος, Βασιλάκος Παναγιώτης, Πάντος Ευάγγελος, Μίχα-Κολιαστάση Αικατερίνη, Λάμπρου Δημήτριος, Μπόρσης Βασίλειος, Σωτήρχος Δημήτριος, Τσάδαρης Σωτήριος, Μπατζάκας Στυλιανός, Οικονόμου Γρηγόριος.
Λίτσας Κωνσταντίνος, Ρούσσης Θωμάς, Βελτανιώτης Δημήτριος, Πέππας Κωνσταντίνος, Καραγιάννης Βασίλειος, Ζαχαρίας Ιωάννης.
Γιασημάκης Γεώργιος, Αρμυριώτης Γεώργιος, Καλύβας Άγγελος-Ευάγγελος.
Οικονόμου Βασίλειος, Βαρνάβα-Καραγιάννη Ελένη, Σιδέρης Φίλιππος.
Τσάκωνας Ανδρέας, Κιούσης Δημήτριος, Μαριέτα Ελένη.
Χασιώτης Μιχαήλ και Στεργίου Ιωάννα.


Οι επιτροπές διοίκησης του δήμου που ορίστηκαν στο χθεσινό συμβούλιο ήταν:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Τακτικά μέλη:
Λάμπρου Δημήτριος, Μπόρσης Βασίλειος, Γιαννάς Ιωάννης, Ανυφαντής Κωσταντίνος,, Λεμπούσης Ευάγγελος, Καλύβας Ευάγγελος, Κιούσης Δημήτριος και Βαρνάβα-Καραγιάννη Ελένη.
Αναπληρωματικά μέλη:
Λέκκας Ανδρέας, Πάντος Ευάγγελος, Οικονόμου Γρηγόριος, Μαριέτα Ελένη και Χασιώτης Μιχάλης.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Τακτικά μέλη:
Ηλιάσκος Ευάγγελος, Πέππας Παναγιώτης, Λέκκας Ανδρέας, Γιαμαρέλος Γεώργιος, Μπαζάκας Στυλιανός, Αρμυριώτης Γεώργιος, Σιδέρης Φίλιππος και Μαριέτα Ελένη.
Αναπληρωματικά μέλη:
Βλάχος Δημήτριος, Παπαγιάννης Γεώργιος, Τσεκρετζής Χρήστος, Καλύβας Ευάγγελος και Βαρνάβα-Καραγιάννη Ελένη.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
Ο δήμαρχος ανακοίνωσε επίσης και τους αντιδημάρχους που ορίζει, οι οποίοι είναι:
Πάντος Ευάγγελος, Βλάχος Δημήτριος, Σωτήρχος Δημήτριος, Παπαγιάννης Γεώργιος, Λάμπρου Δημήτριος, Ηλιάσκος Ευάγγελος και Γιαννάς Ιωάννης
 Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατά τόπο και ύλη αρμοδιότητά τους, θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες διά του Τύπου.
Χθες έγιναν και οι τοποθετήσεις των τοπικών συμβουλίων του δήμου, στις οποίες εκλέχθηκαν πρόεδροι και αντιπρόεδροι. Η φωτογραφία είναι από το τοπικό συμβούλιο Σκάλας-Χαλκουτσίου, στο οποίο πρόεδρος εκλέχθηκε ο Μελέτης Βρούβας με αντιπρόεδρο τον Γιώργο Ζαχαράτο. Το μέλος από τη μειοψηφία Γεωργία Βάθη που πήρε και τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης από τους συμπολίτες της στις εκλογές του Νοεμβρίου, έθεσε υποψηφιότητα και για τις δύο θέσεις και πήρε από δυο σταυρούς. Τη στήριξε το άλλο μέλος της μειοψηφίας Γιάννης Λιθαδιώτης.


 

5 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΟΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΣ
    ή
    ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΤΣΕΚΡΕΖΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ
    Εσείς τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ MASTERSEF ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ SEF G I A S I M A K I S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΤΣΑ ΚΑΝΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ ΑΛΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελουμε νεα προσωπα.Ας κανει ανανεωση ο Λιτσας να τον ψηφισουμε αλλα με ολη τη παλιοσαβουρα που κουβαλαει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.