Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Δίωξη για έξι πλημμελήματα απήγγειλε η Εισαγγελία σε βάρος κατοίκων για κινητοποιήσεις στα διόδια Αφιδνών

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος εννέα προσώπων, επικεφαλής φορέων και οργανώσεων, αλλά και κατοίκων Βορειοανατολικής Αττικής, για κινητοποιήσεις και άρνηση να πληρώσουν αντίτιμο στα διόδια Αφιδνών.
Η δίωξη ασκήθηκε ύστερα από προκαταρκτική εξέταση, που διενεργήθηκε -επί περίπου ένα χρόνο- με αφορμή μηνύσεις, που είχε υποβάλει η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, διαχειρίστρια τμήματος της ΠΑΘΕ, για κινητοποιήσεις φορέων, οργανώσεων και κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για το υψηλό αντίτιμο των διοδίων. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους οι κάτοικοι έκλειναν τα διόδια, ώστε να μην πληρώνουν όσοι διέρχονταν.
Η δίωξη, που ασκήθηκε για την υπόθεση, αφορά τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, παρακώλυσης συγκοινωνιών, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και συκοφαντικής δυσφήμισης.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.