Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 8 Ιουνίου 2011 στιγματίστηκε από την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης τόσο απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, (χαρακτηριστικό το παράδειγμα της επίθεσης που δέχτηκε η κα Ιωάννα Στεργίου), όσο και απέναντι σε δημοτικό υπάλληλο. Ανεξαρτήτως του ποιος είχε δίκιο ή όχι, αφού δεν καταφέραμε να κατανοήσουμε τελικά,
γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων συμπεριφορών, όπου προσωπικά δεδομένα έγιναν «χαρτάκια», με σκοπό να θίξουν την τιμή και την υπόληψη του εν λόγω υπαλλήλου και μοιράστηκαν στο σώμα, θυμίζοντας προεκλογικές τακτικές.
Στη συνέχεια κατά τη κύρια διαδικασία της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ενώπιον τουλάχιστον 150 ατόμων, γνωστός εργολάβος, με τη συνοδεία γνωστών – άγνωστων «φουσκωτών», ταυτοποιημένος με συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, ο οποίος έχει σύρει το Δήμο Ωρωπού στα δικαστήρια ζητώντας υπέρογκα ποσά, χωρίς κανενός είδους παραστατικό (τιμολόγια ή συμφωνητικό) αλλά παρολαυτά ο εν αντιδικία (υποτίθεται) Δήμος Ωρωπού του αναθέτει εργολαβία με απευθείας ανάθεση, προέβη σε απρόκλητη επίθεση, απόπειρα σωματικής βλάβης και πρωτοφανές ξέσπασμα βίας σε βάρος του αρχηγού της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ», Κωνσταντίνου Λίτσα. Η αδιαφορία και η απραξία τόσο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και του Δημάρχου σε αυτό το θλιβερό περιστατικό είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργη. Για ακόμη μία φορά δεν εφαρμόστηκε ο Νόμος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα τοσο ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης όσο και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να νιώθουν απροστάτευτοι και όλα αυτά με την ανοχή του Δημάρχου.
Οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των πράξεων είναι, βεβαίως, γνωστοί και το μόνο το οποίο θέλουν, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο είναι να ξεπληρώσουν προεκλογικά γραμμάτια.
Αναφορικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, για ακόμη μία φορά η συμπολίτευση πλήρως απροετοίμαστη και αδιάβαστη προσπάθησε με πραξικοπηματικές ενέργειες να περάσει θέματα, τα οποία πάσχουν νομιμότητας. Οι δε δημοτικοί σύμβουλοί της συνεχίζουν προφανώς να πιστεύουν ότι «η σιωπή είναι χρυσός»! Χαρακτηριστικά αναφέρεται η αλλαγή της εισήγησης στο θέμα του βιολογικού καθαρισμού, από την τοποθέτηση του αρμοδίου Αντιδημάρχου και μετά, η οποία τροποποιήθηκε κάτω από το τραπέζι, εμπαίζοντας για ακόμη μία φορά τους δημότες του Ωρωπού. Επίσης η προκήρυξη ποσού 52.000€ για την αναμόρφωση τμήματος του μισθωμένου κτιρίου του Δήμου Ωρωπού που αποτελεί κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε περίοδο κρίσης. Τέλος, σε ό,τι προστάζει η κεντρική διοίκηση του Υπουργείου Εσωτερικών παραδίδονται αμαχητί και δεν διεκδικούν τίποτα για το καλό του Δήμου. Τρανταχτά παραδείγματα ο Κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, η μείωση των έκτακτων υπαλλήλων από 33 άτομα σε 20.
Η παράταξη της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ», από τη μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει ότι είναι παρούσα σε όλα τα προβλήματα του τόπου. Τα μέλη της παρουσιάζουν ρεαλιστικές προτάσεις, οι οποίες τις περισσότερες φορές υιοθετούνται από τη συμπολίτευση, αφού μπορούν να δώσουν λύση.
Η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», καταδικάζει τέτοιου είδους ανάρμοστες συμπεριφορές σε πείσμα όλων όσων προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και θα συνεχίσει να είναι μπροστά, διαφυλάττοντας πάντα το καλό του Δήμου μας.
«ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
                                          Ωρωπός, 11/06/2011

4 σχόλια:

  1. Τα μέλη της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» παρουσιάζουν ρεαλιστικές προτάσεις,η ρεαλιστικότερη από όλες η πρόταση για τον βιολογικό δείτε το video και κρίνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diavazontas touto to deltio tipou, vlepo pos stiliteuete simperifores alla krivete onomata. krifa eginan ola auta? profanos oxi. anamesa se pollous. poioi itan loipon autoi pou epediksan tetoia simperifora. "kapoioi"??? tote den exei noima i stiliteusi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κρινετε...τη δημοτικη αρχη που κοροιδευει το κοσμο του ωρωπου εδω και 6 μηνες.περιμενει απο την μειζονα αντιπολιτευση να παρει θεση γιατι δεν αντεχει το πολιτικο κοστος του βιολογικου καθαρισμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ
    afidnos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.