Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;;;

38 θέματα για το δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης! Ας κάνουμε μια υπόθεση. Από 3 λεπτά να τοποθετηθεί ο κάθε σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο καθένα (χωρίς να μιλήσει κανένας σύμβουλος της συμπολίτευσης, ούτε ο δήμαρχος), θέλουμε 51 λεπτά για κάθε θέμα, χωρίς διακοπές και παρεμβάσεις, χωρίς δευτερολογίες, χωρίς απαντήσεις, χωρίς τη διαδικασία της ψηφοφορίας, χωρίς ανακοινώσεις και χωρίς εκφωνήσεις των θεμάτων. 51 λεπτά λοιπόν επί 38 θέματα, μας κάνουν 32,5 ώρες συμβούλιο!!! Αυτή πρέπει να είναι η νέα λογική της δημοτικής αρχής για να απαξιώσει τον κορυφαίο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης! Αυτή είναι η... "εξυπνάδα" της δημοτικής αρχής, μήπως και περάσει τα θέματα χωρίς... συζήτηση!!! Πως θα το δεχθεί η αντιπολίτευση;;;

7 σχόλια:

  1. Τι και εάν πήρε απόφαση το τοπικό συμβούλιο του καλάμου, για την παράνομη και χωρίς καμία λογική απόφαση να ανεβεί το ταμείο επάνω. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον δήμαρχο, και δεν έχει καμιά διάθεση να χαλάσει χατίρι στην ΤΑΣΙΑ και ΣΙΑ ΟΕ. Άλλωστε έχει αποδείξει πως την φοβάται αυτήν και όλην την γνωστή συμμορία. Τσάμπα λοιπόν φωνάζετε Κώστα και Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαρταται για ποια αντιπολιτευση ρωτατε?γιατι ειναι ολοφανερο πλεον οτι γιασεμακησ πεισσοτερο και οικονομου λιγοτερο (γιατι δεν ασχολειται εξαλλου με τον ωρωπο) αντιπολιτευονται το συνδυασμο του κωστα λιτσα.και ο οικονομακος παλευει με το τιποτα που τον διακρινει να κοροιδευει ολο το κοσμο.τωρα ποιος ειναι ο χαμενος?σιγουρα ο κοσμος του ωρωπου.υπομονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις απολυτο δίκιο 11.56 .
    σιγά να μην κάνει κουμάντο το τοπικό τουτ Καλάμου
    και σιγά να μην ακούν τι λέει ο Ξύλος και η
    παρέα του και να κάνουν.
    Πάρτε το χαμπάρι κυβερνάει ο Οικονομάκος και
    κανείς άλλος , και στον Κάλαμο κυβερνούν νέοι
    άνθρωποι και όχι λαμόγια , αλλά βέβαια δεν σας
    κάνουν το χατίρι για ότι θέλετε εσείς .
    ΜΕ την ΤΑΣΙΑ και τη ΣΙΑ πήγατε από δεύτεροι και πίσω .
    Τώρα στην πείνα και στο δύσκολο χειμώνα που
    έρχετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χειμώνας θα είναι σίγουρα δύσκολος και οι << Ε Δ Ε >> πολλές ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΜΕ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απανταω στον κυριο ανωνυμο 1. ποιο κωστα κ δημητη?ο κωστας ειπε παρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.