Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Το "Δ.Ν.Τ".... στον Ωρωπό!

Αλήθεια είναι, πως η διοίκηση του «Καλλικράτειου» Ωρωπού είναι μια πρωτόγνωρη δύσκολη αποστολή και ειδικά, όταν πρέπει να συνενώσεις εννέα(9) ΟΤΑ, με τα όποια προβλήματα σε αυτούς υπάρχουν. Όταν μάλιστα και στις πρώτες δέκα μέρες οι εργασίες που απαραίτητα χρειάζονται να γίνουν, είναι και πολλές και πολύπλοκες, τότε φαίνεται ξεκάθαρα τι προετοιμασία θα έπρεπε να είχε γίνει. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Η νέα δημοτική αρχή την έχει κάνει;
Αυτό θα το διαπιστώσουμε την κρίσιμη ώρα. Προς το παρόν, όλα δείχνουν πως ο δήμος Ωρωπού θα «πέσει» σε χέρια έμμισθων εξωτερικών συμβούλων, δηλαδή, ως ένα τοπικό... «Δ.Ν.Τ.»!
Έχουν γίνει επαφές και έχουν ακουστεί και ονόματα, αλλά θα είναι παρακινδυνευμένο να τα αναφέρουμε, αφού τίποτε δεν είναι οριστικό. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τον πρώτο λόγο στη διοίκηση θα τον έχουν... «υπουργοί άνευ χαρτοφυλακίου»!
Από το εσωτερικό «στρατόπεδο» τώρα, ακούγεται πως θα υπάρχει ο... «άνταυτού» του δημάρχου και δεν θα είναι από τους ανθρώπους που τον ακολουθούσαν τις τελευταίες δύσκολες 4ετίες! Ούτε και οι δυο ή τρεις αντιδήμαρχοι που θα τοποθετηθούν από διαμέρισμα του Ωρωπού! Αντιθέτως, θα είναι στελέχη που προσχώρησαν μέχρι πριν τις εκλογές, γιατί σ’ αυτούς η «ομάδα προεκλογικού αγώνα» του Γιάννη Οικονομάκου, έχει «χρεώσει» τη νίκη!
Βέβαια, μια τέτοια εξέλιξη, θα είναι... δυσκολοχώνευτη από τους ανθρώπους εκείνους που έφεραν τον γιατρό να διεκδικεί για τρίτη φορά το δήμο -και μάλιστα με επιτυχία- και είναι άγνωστη η αντίδρασή τους! Ουσιαστικά, αν ξεχαστούν από τον νυν δήμαρχο οι μακρόχρονοι άδολοι κοινοί αγώνες και «μετρήσουν» οι... «κραυγές» αυτών που ΔΕΝ τον πιστεύουν αλλά έχουν καταφέρει να είναι δίπλα του και να τον «οδηγούν», για να καλύψουν τις δικές τους ανεπάρκειες, θα έρθει πολύ σύντομα και η «καταστροφή»!
Σύντομα θα έχουμε για δημοσίευση και ονόματα.
Σ.Ξ.

1 σχόλιο:

  1. να προτινομε στο νεο δημαρχο να παρη για συμβουλο τον θ.ρουσοπουλο τα καταφερε με τον καραμανλη.... θα παει ο τοπος μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.