Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η κοπή πίτας του Ναυτικού Ομίλου Νέων Παλατίων


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ναυτικός Όμιλος Νέων Παλατίων και της ευρύτερης περιοχής Ωρωπού, κλείνοντας μια γεμάτη χρονιά (2010) και ανοίγοντας τα αγωνιστικά του πανιά για παραπάνω επιτυχίες το 2011. 
Η εκδήλωση έγινε στο «Αίθριο» χθες Κυριακή, όπου ο σύλλογος παρουσίασε τις δραστηριότητές του, παρουσία πολλών φίλων του και αρωγών της προσπάθειάς του αυτής.
Η αγωνιστική δραστηριότητα του Ναυτικού Ομίλου να θυμίσουμε πως έκλεισε στις 12 Δεκεμβρίου 2010 με το Κύπελλο ΧΙΟΝΩΝ του Ι.Ο.Π., που ήταν ένας αγώνας με πολύ υψηλό επίπεδο και συμμετείχαν 252 αθλητές και αθλήτριες. Οι αθλητές του Ομίλου πάλι κατάφεραν να διακριθούν, με σημαντικότερες διακρίσεις την 5η θέση στα 11χρονα κορίτσια με την Αμαλία Προβελεγίου και την 9η θέση στα 11χρονα κορίτσια με την Ελίνα Τσάλτα.
Το μεγάλο «μπράβο» όμως ανήκει σε όλα τα παιδιά, που παρά το τσουχτερό κρύο, προσπάθησαν και επέμειναν, αυτό δηλαδή που έκαναν και όλη τη χρονιά.
Τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης και πολλοί δημότες.  

1 σχόλιο:

  1. ήταν μια συγκινητική "κοπή τη πίτα"
    το ερώτημα είναι, έχουν όλοι από ένα μαχαίρι και κόβουν την ίδια πίτα?
    ή είναι άλλο "πίτα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.