Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η εορτή του Αγίου Αθανασίου... των δημοτών, στο Μαρκόπουλο!

Στο Μαρκόπουλο, τιμήθηκε χθες Κυριακή ο Άγιος Αθανάσιος, με την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο της κοινότητας, την οποία οργάνωσαν η ενορία και η τοπική διοίκηση. Και αυτή τη φορά... συμμετείχαν και οι απλοί δημότες. 
Τα 3.500 ευρώ της «τράπεζας» των επισήμων, ήρθαν σε αντιπαράθεση -σύμφωνα με πληροφορίες μας- με τη χορηγία μόνο της ενοικίασης των στολών των χορευτικών συγκροτημάτων! Τα υπόλοιπα έξοδα της εκδήλωσης έγιναν από χορηγίες δημοτών. Παρ’ όλα αυτά, η εκδήλωση έγινε μέσα σε ένα χαρούμενο και ζεστό εορταστικό κλίμα και είχε να παρουσιάσει και την κοπή δυο πρωτοχρονιάτικων πιτών. Η μια από τους εργαζόμενους της κοινότητας και η άλλη από την ενορία του Αγίου Αθανασίου. 
Επίσης, στην εκδήλωση πήραν μέρος η χορωδία και το χορευτικό συγκρότημα της Ιεράς Μητρόπολις Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού και της ενορίας του Αγίου Αθανασίου. Πλούσια εδέσματα και γλυκά βρίσκονταν στη διάθεση των συμμετεχόντων, φτιαγμένα από τις γυναίκες της ενοριακής δράσης και του συλλόγου γυναικών «Καρυάτιδες». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι γυναίκες της εκκλησιαστικής επιτροπής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.