Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ των «επικοινωνιολόγων» του δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου!

Στην παραζάλη της εξουσίας του «ανώνυμου», για λάσπη, απειλή, ηθική βία και νόθευση της αλήθειας, ο «κλειστός» περίγυρος του νυν δημάρχου, ο οποίος, ναι μεν μπορεί να μην έχει σχέση με τα «κατορθώματά» αυτά, αλλά και δεν τους έχει «αποκηρύξει» ακόμη, ώστε και να μην τους «χρεώνεται», μήνες τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να σπιλώσουν έναν επαγγελματία και να του προξενήσουν οικονομική βλάβη για να τον απομακρύνουν από τον Ωρωπό και να δείξουν πόση «δύναμη» έχει η λάσπη και οι λασπωτές, απλά και μόνο γιατί ΔΕΝ συμφωνεί με τη λογική τους.
Σε αυτή τη λογική που έχουν, εδώ και μήνες, τα δυο blogs του ίδιου ιδιοκτήτη, «oroposavrio» και «apokalipsi-apokalipsitora», χρησιμοποιούν για να πείσουν τους υπόλοιπους «ανωνύμους» και ανενημέρωτους δημότες και την εφημερίδα «Ανεξάρτητος»
Ιθάκης-Κεφαλλονιάς και τον εκδότη της Χαράλαμπο Παπαδόπουλο.
Τα τελευταία «δημοσιεύματά» τους, είναι:
Αυτή είναι η εφημερίδα «Α».
«ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕΣ Η ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ??????

Ανώνυμος είπε...

    ΞΥΛΟ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ Η ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ! ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ .
    8 Φεβρουαρίου 2011 9:51 π.μ.»

Ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας μας, επικοινώνησε με τον εκδότη του «Ανεξάρτητου» κ. Παπαδόπουλο, αναφέροντάς του το όλο θέμα και παραθέτουμε την απάντησή του:

«ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ κ. Σπύρο Ξύλο, Μηνιαία Εφημερίδα "Μάχιμη Πόλη" Ωρωπού Αττικής

Σε απάντηση σχετικού email σας, σας ενημερώνω ότι ουδέποτε η εφημερίδα μου και εγώ προσωπικά είχαμε οποιαδήποτε επαγγελματική ή άλλη σχέση μαζί σας.

Με εκτίμηση
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
Εκδότης-Δ/ντής
Εφημερίδας "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ"»

Τον λόγο τώρα θα έχει μόνο η Δικαιοσύνη! Και αυτό κύριε «ανώνυμε» δεν είναι απειλή, είναι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ κάθε πολίτη που κάποιοι προσπαθούν καιρό τώρα να τον βλάψουν!

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ. Αυτός πήγε και ψήφισε 7.255 φορές και βγήκε ο Οικονομάκος. Αυτός άφησε τον ΑΓΩΓΟ να περάσει από τη ΜΑΛΑΚΑΣΑ, να διαβεί τον ΚΑΛΑΜΟ και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να «αποφασίσει» να στρίψει προς ΩΡΩΠΟ αντί να πάει στο ΑΛΙΒΕΡΙ. Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ φταίει και γιατί όταν ο Θεός έριχνε μυαλά ο Λίτσας κρατούσε ομπρέλα. Όπως γνωρίζουν δικοί μας άνθρωποι ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ του την είχε κάνει ΔΩΡΟ ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ, επίτηδες και του είχε πει να την κρατάει κάθε μέρα, γιατί ο Θεός τον αγαπάει πάρα πολύ, θαυμάζει το δημιούργημά του και κάθε μέρα τον φτύνει για να μην τον ματιάσει. Για όλα αυτός φταίει σας λέω. Να τον εξορίσουμε από την ευρύτερη περιοχή. Να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε στη ΝΑΞΟ. Μπας και βρούμε και την ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.