Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΡΙ «ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ…ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά το τέλος των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2010, και αφού η νέα Δημοτική Αρχή ανέλαβε την πολυπόθητη (από την πλευρά της!) διοίκηση του Δήμου μας, ήρθε η ώρα η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τους τόνους λάσπης και συκοφαντιών, που δέχτηκε ο συνδυασμός και τα μέλη του, κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου.
Ο δρόμος που ακολούθησε ο συνδυασμός μας, προκειμένου να φτάσει στην εκλογική νίκη, δεν είχε καμία σχέση με τον εύκολο δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας που διάλεξαν οι αντίπαλοι. Κι αυτό όχι γιατί δεν μπορούσαμε αλλά γιατί δεν θέλαμε. Γιατί δεν το είχαμε ανάγκη. Γιατί, αντιθέτως είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε πρόγραμμα υλοποιήσιμο, με δυνατότητες να μη μείνει στα γυαλιστερά προεκλογικά φυλλάδια αλλά να γίνει καθημερινότητα, να λειτουργήσει υπέρ του κάθε δημότη.
Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πολλά ακούστηκαν. Πολλά τα οποία έθιξαν ανθρώπους, οι οποίοι θέλησαν με τη συμμετοχή τους στο πλήρες ψηφοδέλτιο της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» να προσφέρουν στον τόπο τους. Οι αντίπαλοί μας, ειδικά οι στενοί συνεργάτες του νυν Δημάρχου, χρησιμοποιήσαν κάθε μέσο για να σπιλώσουν υπολήψεις, να βλάψουν οικογένειες μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και  να αλλοιώσουν με αυτό τον τρόπο το εκλογικό αποτέλεσμα…
Υποτίμησαν βάναυσα μία από τις πιο ιστορικές κοινότητες του νέου Δήμου μας, μοιράζοντας χαρτάκια, υποστηρίζοντας ότι αποκαλέσαμε τους Παλατιανούς «τουρκόσπορους».  Και είναι δικές τους λέξεις αυτές, γιατί αυτοί οι ίδιοι έτσι αισθάνονται για τους ανθρώπους που τους αγκάλιασαν, για τον τόπο που τους φιλοξενεί και τους εκλέγει στα τοπικά αξιώματα. Ποτέ δεν αποκαλέσαμε τους Παλατιανούς «τουρκόσπορους». Ποτέ δεν λασπολογήσαμε σε βάρος αξιόλογων ανθρώπων, με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας. Δεν το κάναμε και ούτε θα το κάνουμε ποτέ.
Αυτό, όμως που δεν γνωρίζουν οι αξιότιμοι αυτοί, κατά τα άλλα «κύριοι», που θέλησαν να κάνουν πολιτική μέσω blog και να νομίσουν ότι χειραγωγούν την κοινή γνώμη είναι ότι η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως. Ο κυρίαρχος λαός, αυτός που κάνει την επιλογή των ανθρώπων που διοικούν, αυτός ξέρει και τον τρόπο να κρίνει αλάνθαστα. Και μην αναλώνεστε κύριοι, ζητώντας από τους ψηφοφόρους «να βγουν από το μαντρί». Για να γίνετε πειστικοί πλέον, πρέπει να απολογηθείτε για ποιο λόγο υποτιμήσατε τόσο πολύ αυτούς τους ίδιους τους ψηφοφόρους. Να δώσετε εξηγήσεις για τα ψέματα και τις συκοφαντίες σας.
Κι όσο για το αύριο του Δήμου μας, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουμε έρμαιο στα χέρια ανθρώπων, που μόνος σκοπός τους είναι η διατήρηση της εξουσίας. Η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» θα συνεχίσει να υψώνει τη φωνή της για να την ακούει ολόκληρος ο Δήμος Ωρωπού, ότι θα είναι εδώ, δίπλα σε κάθε δημότη, να υπερασπίζεται το σωστό και το δίκαιο.

Ωρωπός, 08.02.2011
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.