Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: «Είμαστε ο δήμος των πανηγυριών»!

Όσοι άντεξαν χθες -γιατί πέρα από τα όσα έγιναν, τελείωσε και στις 2 μετά τα μεσάνυχτα- και παρακολούθησαν το δημοτικό συμβούλιο, ασφαλώς «βρήκαν» την άκρη ενός σχοινιού, που θα γίνει με μαθηματική ακρίβεια η θηλιά να κρεμαστούν τα όνειρα, τουλάχιστον για τα χρόνια που περνάμε, του νεοσύστατου μεγάλου δήμου Ωρωπού.


Χθες είδαμε, ένα πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου να έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο της συνεδρίασης, έναν δήμαρχο να μην μπορεί να χειριστεί τα συμβαίνοντα την κρίσιμη ώρα, αλλά και «δημιουργό» όμως της ώρας αυτής, ένα δημοτικό σύμβουλο να σηκώνεται και να επιτίθεται σε συνάδελφό του, ένα αντιδήμαρχο να βρίσκεται εκτός εαυτού, έναν άλλο να τα βάζει με την ατολμία του δημάρχου και του προέδρου και να ξεχειλίζει αγανάκτηση για συνάδελφό του, αλλά και για όσα συμβαίνουν με τον τρόπο διοίκησης στον Κάλαμο και μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα πριν από ενάμιση-δυο μήνες για τον βιολογικό καθαρισμό, να γυρίζει πάλι στην αρχή, γιατί ίσως κάποιοι έχασαν το μέτρο και δεν νοιάζονται για τον πολύτιμο χρόνο, που ίσως αποβεί και μοιραίος για τη λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος.
Το χειρότερο δε απ’ όλα ήταν, που κάποιοι που έχουν πρόσβαση στα συρτάρια του δήμου, κυκλοφορούσαν έξω από την αίθουσα υπηρεσιακά χαρτιά από τον εργασιακό φάκελο του εργαζόμενου! Το είδαμε κι αυτό!
Για πολλοστή φορά δυστυχώς, αποδεικνύεται πως η σημερινή δημοτική αρχή, στερούμενη πολιτικού λόγου, «χτίζει» και «χτίζεται» μέσα από προγραφές και ανίκιες επιθέσεις επί προσωπικού!
Και όλα ξεκίνησαν, γιατί οι πράξεις των υπεύθυνων της δημοτικής αρχής, παρασκευάζουν, αντί έργο, πολιτικό μπαρούτι!
Ήθελε να μιλήσει ένας εργαζόμενος πολίτης στην κοινότητα Καλάμου και να δημοσιοποιήσει, απαράδεκτες συμπεριφορές από την προϊσταμένη του αρχή και έγινε ο... κακός χαμός! Ο πρόεδρος δεν προστάτεψε ούτε το ανθρώπινο δικαίωμα και την αγωνία του εργαζόμενου, ούτε το δήμαρχο και τα λάθη του, ούτε τη διαδικασία και τα μέλη του συμβουλίου του. Και δεν «φταίει» (μέσα σε εισαγωγικά) κανείς από τους παρεκτραπέντες, όταν διάχυτη είναι η αλαζονεία και η κοροϊδία κάποιων που πήραν... απρόσμενες «καρέκλες» διοίκησης και δεν έχουν συνειδητοποιήσει για το τι γίνεται σ’ αυτή την αίθουσα και ορισμένοι μάλιστα φτάνουν και μέχρι να αγγίζουν θέματα νομοθετικής εξουσίας και κεντρικής διοίκησης! Και ο Ωρωπός και τα προβλήματά του... περιμένουν!
«Αναζητείται» λοιπόν ο δήμαρχος, ο αρχηγός Γιάννης Οικονομάκος να τους προσγειώσει, γνωρίζοντας, πως αν δεν πάρει τον έλεγχο, θα συνεχίσει να διαγράφει την πορεία του διάτονα αστέρα!
Σήμερα λοιπόν, πως όπως φάνηκε το πρωί στο Σ.τ.Ε, πήρε και το τελικό «διαβατήριο» για την συνέχιση της δημαρχιακής του πορείας, ας πάρει την υπόθεση διοίκησης στα δικά του χέρια. Είναι χίλιες φορές προτιμότερο να κάνει λάθη δουλεύοντας και τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών του, παρά να είναι ολοφάνερη η προσπάθειά του να καλύπτει τα συνεχόμενα λάθη των «στενών» συνεργατών του.
Πόσο αληθινός είναι ο Δημήτρης Κιούσης, όταν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες είπε: «Είμαστε ο δήμος των πανηγυριών»!
(Σε νεότερη ανάρτηση, θα ακολουθήσουν τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου και οπτικό υλικο)

4 σχόλια:

  1. ΩΡΩΠΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΚΡΙΜΑ ΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΘΕΣ « ΑΛΕΚΟΣ », ΒΛΑΧΟΣ ...,
    ΔΙΚΙΟ Η ΑΔΙΚΟ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ <> ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΡΕΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.