Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ: Αμφισβητείται!!!

Κανονισμός καθαριότητας και κανονισμός λειτουργίας Κοιμητηρίων, πέρασαν σήμερα ως εισηγήσεις από την επιτροπή ποιότητας ζωής και αναμένονται τώρα και στο δημοτικό συμβούλιο. 
Πρόταση του Γιώργου Αρμυριώτη ήταν, τα δυο σοβαρά αυτά θέματα, να έρχονταν και στη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, για να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική συναίνεση, αλλά αρνήθηκε δήμαρχος και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, υποβαθμίζοντας το λόγο του δημότη! 
Το τρίτο θέμα που συζητήθηκε, ήταν το καθιερωμένο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στη Σκάλα Ωρωπού, όπου απόφαση της δημοτικής αρχής είναι, να το διοργανώσει ο δήμος και ο κάθε συμμετέχων να πληρώνει ξεχωριστά, ανάλογα με τον χώρο που θα καταλαμβάνει! Τώρα, πως θα υλοποιηθεί η απόφαση αυτή μέσα στα πλαίσια που θα οριστούν, είναι μια άλλη υπόθεση. Το πιο πιθανόν βέβαια
να γίνει και σ’ αυτή την περίπτωση είναι, ό,τι έγινε και με την παραχώρηση χώρων στην παραλία του Μαρκόπουλου! Μια παραχώρηση που... «μπάζει» από παντού και όσον αφορά την υλοποίησή της, όπως σήμερα παρουσιάζεται και ταλαιπωρεί τους πάντες και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της παραλίας, αλλά και για την νομιμότητα των διαδικασία που ακολουθήθηκαν από τη δημοτική αρχή! Αυτά τόνισε ο Γιώργος Αρμυριώτης στη σημερινή επιτροπή της οποίας είναι μέλος, θυμίζοντας στον πρόεδρο-δήμαρχο και στα υπόλοιπα μέλη της, πως ενώ είχαν πάρει απόφαση για 600 μέτρα παραλίας τελικά δόθηκαν 1050 και ενώ η απόφαση μιλούσε για τρεις(3) χώρους... τελικά δόθηκαν... τέσσερις(4)!

1 σχόλιο:

  1. Ποιά αντιπολίτευση;
    Η σκιά της αντιπολίτευσης είναι αυτό.
    Εκτός αν υπάρχει κάτι πού δεν γνωρίζουμε.
    Ωστόσο το να νοικιάζει τα ακίνητα του όσο θέλει και όπου θέλει με διαγωνισμό (εκτός από κιούρκα) όλα καλά για τους δημότες.
    Το να νοικιάζει όμως αυτός ακίνητα χωρίς πρώτα να έχει καταγράψει την περιουσία του είναι ανήθικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.