Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ θα μείνει από το δήμαρχο... στα λόγια;;

Ο ΠΑΣ Ωρωπός, είναι η μόνη ομάδα του δήμου, που τον εκπροσωπεί στα εθνικά πρωταθλήματα και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πολλές οικονομικές δυσκολίες, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι που είναι κοντά του.
Με τη νέα δημοτική αρχή είχαν την ελπίδα, αλλά και την ΥΠΟΣΧΕΣΗ του δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου, πως θα είχαν τη συμπαράσταση που απαιτεί και η προσπάθεια που γίνεται, αλλά και η διαδρομή και ιστορία της ομάδας. Μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΑ και τα προβλήματα μεγαλώνουν!
Ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, φαίνεται πως έμεινε στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που είχε δώσει, οι οποίες μάλλον ήταν... προεκλογικές!
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, τόσο ο Χρήστος Τσεκρετζής, π. πρόεδρος του Α.Ο. Χαλκουτσίου που έχει γνωρίσει αυτήν την αγωνία της επιβίωσης, όσο και οι Γιώργος Γιασημάκης και Δημήτρης Κιούσης, αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, έκαναν προσπάθεια να δοθεί μια άμεση λύση από τη δημοτική αρχή. Δυστυχώς, αντιμετώπισαν πολιτική άρνηση από το δήμαρχο, ο οποίος «έσπρωξε» το θέμα... παραπέρα!
Το Δ.Σ. του ΠΑΣ, παρέδωσε στο δήμαρχο την επιστολή που δημοσιεύουμε και κάνει έκκληση, τόσο στη θέση του, τόσο στην υπόσχεσή του, όσο και στα ποδοσφαιρικά του χρόνια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.