Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Διαφάνεια παντού και σε όλα!

Αθήνα, 28-01-2011 
Το αίτημα για άμεσο Διαχειριστικό – Οικονομικό Έλεγχο των Δήμων και Κοινοτήτων του Νέου Δήμου Ωρωπού, κατέθεσε στο 2ο Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής και Επικεφαλής της «ΔΗΣΩ», Βασίλης Οικονόμου. Χαρακτηριστικά ζήτησε ο έλεγχος να γίνει σε όλες τις Κοινότητες και τους Δήμους και ενδεικτικά αιτήθηκε να ξεκινήσει η ελεγκτική διαδικασία από τον Δήμο Καλάμου και την Κοινότητα Πολυδενδρίου, οι επικεφαλείς των οποίων ήταν υποψήφιοι στις τελευταίες εκλογές με την «ΔΗΣΩ». Ο Βασίλης Οικονόμου εκπροσωπώντας την «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό», δεσμεύτηκε να μην ψηφίσει κανένα ποσό που θα αφορά έργα και ημέρες προηγούμενων διοικήσεων για τις οποίες δεν θα υπάρχει έλεγχος και πιστοποίηση ορθών και νομίμων πράξεων. Πρέπει να σταματήσει σήμερα και εδώ, η υποβόσκουσα φημολογία που δυναμιτίζει το κλίμα του νέου Δήμου, να πέσει άπλετο φως στις συμβάσεις και την διαχείριση των Δήμων και Κοινοτήτων του νέου Δήμου, έτσι ώστε, όσοι δεν τίμησαν τον όρκο τους να μην κρύβονται πίσω από αυτούς που στάθηκαν με αξιοπρέπεια και ήθος στην διαχείριση των δημοσίων θεμάτων. Το αίτημα του λαού για διαφάνεια πρέπει οι εκπρόσωποί του στο Δημοτικό Συμβούλιο να το υλοποιήσουν και να το φέρουν σε πέρας. Ούτως ή άλλως ο Ανεξάρτητος Βουλευτής δεσμεύτηκε ότι αν δεν πάρει σχετική πρωτοβουλία το Δημοτικό Συμβούλιο υπό την σημερινή πλειοψηφία του, θα προκαλέσει ο ίδιος με ενέργειές του τον Διαχειριστικό και Διοικητικό Έλεγχο μέσω της Βουλής των Ελλήνων.   

3 σχόλια:

  1. Πρόσκληση Επαγγελματιών πρώην Δήμου Ωρωπίων την Τρίτη 1/2/2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δήμου Ωρωπού με θέμα Προβλήματα-Προτάσεις-Ανάπτυξη της περιοχής.
    Διοργάνωση
    Παναγιώτης Βασιλάκος Δημ.Σύμβουλος Δήμου Ωρωπού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΕΛΑΒΕ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩ ΠΙΩΝ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΠΡΩΧΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ Π[ΕΡΙΟΧΗΣ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.