Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΑΜΟΣ: Με απουσία δημοτικής αρχής και ιδιοκτητών, συνεχίζεται ο αγώνας για τον αγωγό φυσικού αερίου


Συνεχίζει τον αγώνα η συντονιστική επιτροπή για τον αγωγό φυσικού αερίου, αλλά όσο περνά ο καιρός αισθάνεται ολοένα και πιο μόνη της. Σήμερα, στην κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί για τις 8 το πρωί, η δικηγόρος και ψυχή της προσπάθειας Μαρία Δέδε, είδε ελάχιστους Καλαμιώτες να συμπαραστέκονται, είδε μια δημοτική αρχή να λάμπει διά της απουσίας της, με μόνους εκπροσώπους της τον τοπικό πρόεδρο Κώστα Κιούση και τον σύμβουλο Δημήτρη Μαριέτα, το ίδιο και με τα μέλη της αντιπολίτευσης, με εξαίρεση τον αρχηγό της μείζονος Κώστα Λίτσα και τον Κώστα Δέδε και το κυριότερο, εξαφανισμένους τους ιδιοκτήτες των στρεμμάτων που γίνονταν οι εργασίες για την διέλευση του αγωγού!  Να προσθέσουμε ότι ήταν εκεί και οι τοπικοί σύμβουλοι Βάσω Βασιλάκου από τη «Δυναμική Πολιτεία» του Γιώργου Γιασημάκη και Δημήτρης Χορμοβίτης από την «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Κώστα Λίτσα. Επίσης τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Γιώργος Μίχας και Δημήτρης Βάθης.
Η εντύπωση που αποκομίζει κάποιος, είναι, πως έχουν πλέον αποδεχθεί το έργο με όποια καταστροφή προκαλέσει στο περιβάλλον και σε όλη την δημοτική κοινότητα Καλάμου και το ζητούμενό τους τώρα πρέπει τώρα να είναι, ό,τι κερδίσουν σαν ιδιοκτήτες, από τον αγώνα λίγων, αλλά αρκετών με τη δυναμική που δείχνουν, προσπαθώντας τουλάχιστον να βάλουν την εταιρεία στο τραπέζι του διαλόγου.
Για την καταστροφή των δένδρων, τι λέει το Δασαρχείο;;
Τελικά, μετά από μηνύσεις που έχουν υποβληθεί από την Μαρία Δέδε, για μια ακόμη φορά σταμάτησαν οι εργασίες σε ένα κομμάτι τους και ο χειριστής του μηχανήματος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Σύμφωνα μάλιστα με την κ. Δέδε, οι εργασίες στερούνται και αδείας και κακώς τα αστυνομικά όργανα δεν το έχουν ως πρώτη προτεραιότητα τους στην τήρηση της νομιμότητας.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 8,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΛΥΣΗ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.