Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον τοπικό τύπο

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανοιχτή επιστολή, που απευθύνεται στη Διεύθυνση της εφημερίδας «ΥΠΕΡΒΑΣΗ»:
 13 Μαρτίου 2011
  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Κύριε Διευθυντά,
Στο φύλλο της εφημερίδας σας αριθ. 14 (Παρασκευή 11/3/2011), στην 4η σελίδα, θέτετε ως τίτλο σε θέμα σας, ερώτηση για τη χωματερή του Καλάμου. Η ανάπτυξη δε του θέματός σας είναι και αυτή ένα σύνολο αόριστων υποθέσεων και ερωτήσεων χωρίς απαντήσεις, ενώ αντιθέτως και κακώς, στο φωτογραφικό υλικό που παραθέτετε, παρουσιάζετε ένα από τα αυτοκίνητα της εταιρείας μου (αριθμός κυκλοφορίας) όχι στο χώρο που αναφέρεστε αλλά οπουδήποτε αλλού, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό την εντύπωση, ότι η επιχείρησή μου έχει άμεση σχέση με τα υπονοούμενα του συντάκτη του θέματός σας.
Πιστεύω λοιπόν -και το γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς-, ότι το επιχειρούμενο ρεπορτάζ σας στερείται παντελώς γνώση της αλήθειας με τα πραγματικά της στοιχεία και μάλιστα, αν αναλογιστούμε πως το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό δεν είναι της εφημερίδας σας και σας έχει σταλεί από συγκεκριμένο Δημοτικό Συνδυασμό του Ωρωπού, όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα ΜΜΕ του Δήμου μας, είναι αυταπόδεικτο ότι εσκεμμένα κάποιοι βάλλουν κατά του προσώπου μου και εσείς δυστυχώς συμμετέχετε, χωρίς να γνωρίζω τους λόγους, αλλά μπορώ να τους φανταστώ και αυτό είναι ηθικά και ποινικά μη αποδεκτό.
Παρακαλώ να επανορθώσετε, δημοσιεύοντας κατʼ αρχάς την επιστολή μου αυτή στην εφημερίδα σας και κατά δεύτερον, αναφέροντας τις πραγματικές απαντήσεις που αναζητάτε και όχι φυσικά με ένα άλλο ρεπορτάζ μυθοπλασιών.
Επιφυλασσόμενος κάθε νόμιμου δικαιώματός μου, περιμένω την πραγματικά δική σας τοποθέτηση.
  Παναγιώτης Κολιαστάσης
Επιχειρηματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.