Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Προγράμματα για ενήλικες στη Δ.Κ. Καλάμου

Η δημοτική κοινότητα Καλάμου, ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Κωνσταντίνου Κιούση και προσπάθειες των τοπικών συμβούλων της, ενέταξε το Πρόγραμμα των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στις δραστηριότητές της.Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ προς κάθε ενδιαφερόμενο ενήλικα του δήμου, με σειρά προτεραιότητας.
Ήδη έχουν ξεκινήσει από 15 Μαρτίου τα πρώτα τμήματα πληροφορικής. Για τη συνέχεια υπάρχουν δύο ακόμη προγράμματα τα οποία είναι: α) Χρήση νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις και β) κοινωνική οικονομία και κοινωνική επιχειρηματικότητα.

2 σχόλια:

  1. Η πρωτοβουλία εναι της Τ.Σ. κας Ελένης Μίχα-Κιούση με την σύμφωνη γνώμη, Αντιδημάρχου , Δημοτικών Συμβούλων, τοπικού συμβουλιού και του Προέδρου αυτού.
    Μία πρωτοβουλία που πρέπει να αναφέρεται σωστά, και να επιβραβευθεί αναλόγως. ΑΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την είδηση εμείς τη δώσαμε μέσα από δελτίο τύπου της δημοτικής κοινότητας Καλάμου, το οποίο υπογράφει ο αντιδήμαρχος Ωρωπού Δημήτριος Βλάχος και αναφέρει την πρωτοβουλία στον πρόεδρο κ. Κώστα Κιούση. Την κα Ελένη Μίχα - Κιούση, την αναφέρει ως υπεύθυνη προγράμματος, που κατάφερε να επιτύχει την έγκαιρη δημιουργία των αναφερομένων προγραμμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.