Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011 στις Αφίδναις, με τη φαντασία των παιδιών...


Πρωτομαγιά σήμερα και ο Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΑΦΙΔΝΑΙΣ 2000», καλωσόρισε την Άνοιξη, με την παιδική φαντασία, στην πλατεία Αφιδνών. Ήταν μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και ευχή όλων είναι, τέτοιες πρωτοβουλίες να τύχουν και της ανάλογης δημοτικής υποστήριξης, ώστε να συνεχιστούν και να γίνουν θεσμός, όχι μόνο στις Αφίδναις, αλλά και σε όλα τα Διαμερίσματα του δήμου Ωρωπού. 
Η διαφορετικότητα από άλλες ανάλογες Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις ήταν, που δόθηκε η ευκαιρία στα μικρά παιδιά να ζωγραφίσουν τον Μάη, μέσα από τα δικά τους μάτια και να δημιουργήσουν με τη δική τους σκέψη. 
Δειλά ξεκίνησε και μια έκθεση λουλουδιών, η οποία έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί και να καθιερωθεί, αντιπροσωπεύοντας την πανέμορφη φύση που είναι γύρω της. 
Αμοιβή των μικρών παιδιών, εκτός από τη χαρά των δημιουργιών τους, ήταν το κέρασμα του Συλλόγου με «σιντριβάνι» σοκολάτας και παγωτού και η αμοιβή των μεγάλων... η ευχαρίστηση των μικρών.
Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου, με πρόεδρο την κα Μαρία Γεωργουλάκη και ειδική Γραμματέα την κα Κατερίνα Φουντούκη, την Ταμία κα Μαρία Μπόρση, την Γραμματέα κα Αναστασία Δέδε, την αντιπρόεδρο κα Δέσποινα Τσαντέ, καθώς και τα μέλη κ.κ. Μπέλο και Κουτσούκο, για την προσπάθεια που έκαναν και στην οργάνωση, αλλά και στη στήριξή της. Ήταν όλοι εκεί.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Πάντος και Βαγγέλης Ηλιάσκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Οικονόμου (βουλευτής), Γιώργος Γιασημάκης, Γιώργος Αρμυριώτης, Δημήτρης Βελτανιώτης, Κώστας Λίτσας και η Ελένη Βαρνάβα. Επίσης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Κοσμάς Κεπεσίδης και το μέλος Δημήτρης Ψωμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.