Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Κανένα πρόβλημα από τα χιόνια στο δήμο Ωρωπού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/3/2011
Τις τελευταίες ημέρες η περιοχή μας αντιμετώπισε έντονη κακοκαιρία και χιονόπτωση.
Ο Δήμος Ωρωπού, λειτούργησε με παραδειγματικό τρόπο και δεν προέκυψε κανένα απολύτως πρόβλημα από τον καιρό, σε όλη την έκταση του Δήμου. Όλοι οι δρόμοι στο εσωτερικό δίκτυο ήταν ανοικτοί και οι μετακινήσεις γίνονταν απρόσκοπτα και με ασφάλεια.
Τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονταν διαρκώς σε ετοιμότητα ώστε να μην αποκλειστεί ούτε ένας οικισμός, ούτε ένα σπίτι.
Ο Δήμος Ωρωπού ευχαριστεί τους εργαζομένους του Δήμου, τους Αντιδημάρχους και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την σπουδαία συμβολή τους στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων και την διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας των δρόμων.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ωρωπού διατήρησε σε άψογη κατάσταση το οδικό δίκτυο, που διασχίζει βουνά και δασικές εκτάσεις, την ώρα που η “Νέα Οδός” δεν μπόρεσε να κρατήσει ανοικτή την εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας με αποτέσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στους παράπλευρους δρόμους.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 σχόλια:

  1. Η περιοχή του Καλάμου αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα, δυστυχώς. Αποκλείστηκαν τουλάχιστον για 4 ώρες τα αυτοκίνητα στο βουνό, ενώ τα μηχανήματα δεν είχαν αλάτι για να ρίξουν. Λυπάμαι πολύ, αλλά θα διαψεύσω το Δ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ? ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ? ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ? ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ? ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ?ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαινεται για τον Κ.Οικονομακο ο δημος ειναι μονο ο Ωρωπος, οποτε οχι αδικα δημοτες περιοχων νοτια του Ωρωπου καλα κανουν και δεν νιωθουν <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.