Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΩΡΩΠΟΣ 2011: Εικόνες ντροπής και πράξεις... αχαρακτήριστες!

Οι ακαθαρσίες έχουν κάνει πλέον... στρώμα!
Η αλήθεια για μερικούς ΔΕΝ αντέχεται! Και νομίζουν, πως αν με «θεατρινισμούς» καταφέρουν να την «θάψουν», θα προβληθούν μέσα στην ανυπαρξία του έργου τους. Το εξώφθαλμο, γι’ αυτούς γίνεται αόρατο και όταν θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν, γιατί αυτό τους βολεύει, ανακαλύπτουν την Αμερική!
Το πρωτοσέλιδο της «ΜΑΧΙΜΗΣ» στις 14 Μαϊου 2004! Τότε ΔΕΝ έδινε σημασία ΚΑΝΕΝΑΣ!
Το Χαλκούτσι χρόνια τώρα βασανίζεται από βόθρους που βγαίνουν στα πεζοδρόμια, που χύνονται στη θάλασσα, που κάνουν όχι λίγες φορές τον αέρα αποπνιχτικό, αλλά, μόλις τώρα τελευταία το ανακάλυψαν όσοι μέχρι σήμερα βρωμούσαν δίπλα τους και μιλούσαν για... φύκια και μεταξωτές κορδέλες! Ακόμη και ο δήμαρχος... σήμερα το ανακάλυψε και φώναξε μάλιστα και ΜΜΕ να δείξει την ανακάλυψή του! Όταν η «ΜΑΧΙΜΗ» φώναζε από τον Μάϊο του 2004  (7 χρόνια πίσω) και τα έδειχνε με τον πιο εύγλωττο τρόπο, ΚΑΝΕΙΣ, ούτε ο σημερινός δήμαρχος που ήταν τότε αξιωματική αντιπολίτευση και μάλιστα κατοικούσε -και κατοικεί- στον ίδιο δρόμο με τη χαβούζα, ούτε ο σημερινός αντί-δήμαρχος που ήταν τότε σύμβουλος πάλι στη δημοτική αρχή, ούτε φυσικά σημερινός δημοτικός σύμβουλος και ο σημερινός πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, που κατοικούν και αυτοί στο Χαλκούτσι, δεν έβλεπαν και δεν μύριζαν ΤΙΠΟΤΑ!


Οικιακά απόβλητα σκεπασμένα με χώμα, δίπλα από σπίτια!
Παγίδες σε δρόμους που θα δεχθούν καλοκαιρινούς επισκέπτες!
Σήμερα φωτογραφίζονται πάνω από βούρκο ακαθαρσιών... αποσβολωμένοι από το χάλι, που... ανακάλυψαν, κάποιοι άλλοι σκεπάζουν οικιακά απόβλητα με χώμα για να μη φαίνονται, σε λίγο, μόλις υπάρξει σοβαρό ατύχημα από τις τρύπες και τα χαντάκια στους δρόμους, θα αναρωτιούνται απορημένοι, πως συνέβη αυτό... και θα νομίζουν, πως επικοινωνιακή πολιτική και «έντυπες» υποσχέσεις, θα ξεπεράσουν την αγανάκτηση των συμπολιτών τους και τη δυσφήμιση της περιοχής... Μα αυτό, ΔΕΝ γίνεται μόνο να τα κοιτάμε από πάνω και να ανοίγουμε το στόμα μας από... ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

1 σχόλιο:

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.