Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΔΗ.Σ.Ω.: «ΑΙΧΜΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ»

(2Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΣΩ)
Συνεδρίασε στο Πολυδένδρι σε πλήρη σύνθεση η Ε.Γ της ΔΗΣΩ και με την παρουσία των Γραμματέων των Γραφείων Πόλης της Παράταξης και αποφάσισε:
α) Να κηρύξει το επόμενο 2μήνο για την παράταξή μας ως «Αιχμή Νεολαίας», διατρανώνοντας την θέληση μας για ενεργό παρουσία της νέας γενιάς στα ζητήματα του Δήμου μας. Ορίζουμε με συμβολικό και ιδιαίτερο τρόπο την ηγεσία της Νεολαίας ΔΗΣΩ ως ηγεσία της Παράταξης για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο συνδυασμένη με μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων.
Στην ηγεσία της ΔΗΣΩ για το επόμενο δίμηνο θα είναι ο γραμματέας της Νεολαίας ΔΗΣΩ, Δημήτρης Μπαλής και τα μέλη του Γραφείου Νεολαίας. Όλα τα υπόλοιπα όργανα  συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους αναφερόμενα στους άνωθι.
β)Ορίζουμε μέσα στον Μάιο εβδομάδα «Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς»για την ΔΗΣΩ με μια σειρά εκδηλώσεων και εξειδικευμένων πρωτοβουλιών που θ’ ανακοινωθούν άμεσα.
γ) Να συνέλθουν ανά Γραφείο Πόλης τα μέλη της Παράταξης και να ορίσουν το πλαίσιο της δράσης τους στα χωριά του Δήμου για το καλοκαίρι.
δ) Προγραμματισμός Δράσης των Θεματικών Γραφείων της Ε.Γ και οριστική ατζέντα για το επόμενο διάστημα
Για το


Γραφείο Τύπου


ΔΗΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.