Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ανοικτή οργανωτική συνάντηση της «Δυναμικής Πολιτείας»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ανοικτή οργανωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου στο Σαπανίδειο Πνευματικό Κέντρο Νέων Παλατίων Ωρωπού, μεταξύ των μελών της Δυναμικής Πολιτείας.
Στο κάλεσμα-πρόσκληση ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη μας, τα οποία, μέσα σε  κλίμα αισιοδοξίας, αντάλλαξαν απόψεις για τη μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής κίνησης, αλλά και ενημερώθηκαν από τον επικεφαλής Γιώργο Γιασημάκη, του Δημοτικούς Συμβούλους κκ. Γιώργο Αρμυριώτη και Άγγελο Καλύβα αλλά και τους Τοπικούς Συμβούλους Γιάννη Λιθαδιώτη (Σκάλα Ωρωπού – Χαλκούτσι), Σπύρο Μέξη (Καπναδρίτι), Δημήτρη Ψωμιάδη (Αφίδνες), Έφη Κρέμου (Αυλώνα), Ηρώ Δράκου (Νέα Παλάτια), Βάσω Βασιλάκου (Κάλαμος), Λάκη Κουρούπη (Ωρωπός),  Κυριάκο Λιάκουρη (Μαρκόπουλο) για τα θέματα που έχουν συζητηθεί στα Δημοτικά αλλά και Τοπικά Συμβούλια του  Δήμου Ωρωπού.
Η Δυναμική Πολιτεία, προχωρά στη δημιουργία Θεματικών Επιτροπών που σκοπό έχουν την παρακολούθηση του έργου της Δημοτικής Αρχής καθώς και την κατάθεση προτάσεων για την επίλυση προβλημάτων, αλλά και τη συνεχή παρουσία στα δημοτικά δρώμενα.
Στη νέα φάση που εγκαινιάζουμε θα επιδιώξουμε να έρθουμε σε επαφή με κάθε συμπολίτη μας που πιστεύει ότι τα αιτήματα για αναβαθμισμένη καθημερινότητα, για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, για οικονομική ανάπτυξη, για πλήρεις υποδομές στο Δήμο Ωρωπού είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ.
Ο επικεφαλής της Δυναμικής Πολιτείας,
Γιώργος Γιασημάκης

5 σχόλια:

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.