Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Έμφαση στις υποδομές για την προστασία του Περιβάλλοντος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έμφαση στις υποδομές για την προστασία του Περιβάλλοντος

Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και η Δυναμική Πολιτεία υποστηρίζει ότι το Περιβάλλον, μέσα στο οποίο ζούμε, χρειάζεται άμεση προστασία
αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε μέσα σε αυτό.
Τα τελευταία χρόνια, τεράστιες αλλαγές στο Περιβάλλον έχουν προκληθεί από αλόγιστη σπατάλη  των φυσικών πόρων, αλλά και από την ανεπάρκεια των αρμόδιων φορέων να εφαρμόσουν βιώσιμη και φιλική προς το Περιβάλλον ανάπτυξη.
Σε τοπικό επίπεδο, η Δυναμική Πολιτεία δίνει την έμφαση στις αναγκαίες υποδομές και γιʼ αυτό ζητά επιτακτικά την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού, το ριζικό επανασχεδιασμό της αποκομιδής απορριμμάτων, την  προώθηση των προγραμμάτων ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, τη λειτουργία Κεντρικού Βιολογικού Καθαρισμού βιομηχανικών λυμάτων για την απορρύπανση του Ασωπού, την προώθηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
Η πρότασή μας στηρίζεται στον πολίτη-δημότη της Βόρειας Αττικής και στοχεύει στις ανάγκες του ίδιου και των παιδιών του, στο παρόν και στο μέλλον. Καλούμε τη νέα γενιά να συμμετέχει ενεργά στην διάσωση του Περιβάλλοντος και να πιέσει για την εφαρμογή της νομοθεσίας της προστασίας του.
To Γραφείο Τύπου της Δυναμικής Πολιτείας.
http://dunamikipoliteia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.