Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η «ψυχή» της Βασιλικής Βλάχου...

Όσοι χθες βράδυ επέλεξαν να παρακολουθήσουν την μουσικοχορευτική παράσταση του πολιτιστικού και πνευματικού συλλόγου Σκάλας, «Αχ, ξενιτεμένο μου πουλί...», είχαν την ευκαιρία να νιώσουν το «άπλωμα» μιας ψυχής, που προσφέρει χρόνια τώρα στον πολιτισμό της περιοχής, με αστείρευτη προσωπική εργασία, με υπομονή και επιμονή στη διάδοση των αξιών της Ελληνικής παράδοσης και με ελάχιστη βοήθεια από τις τοπικές ηγεσίες, ακριβώς αντιστρόφως ανάλογη με το πολιτιστικό έργο που παράγει.
Είναι η «ψυχή» της Βασιλικής Βλάχου, προέδρου του συλλόγου, με τεράστια προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Σκάλας, αλλά και ολόκληρου του Ωρωπού. Όπλο της, η μεγάλη θέληση να συμμετέχουν στην δημιουργία της αυτή, τα παιδιά του Ωρωπού, η νεολαία που μαθαίνει και καταξιώνει με την ενεργή παρουσία της τέτοιες προσπάθειες. Κάτι που δεν έκανε η σημερινή δημοτική αρχή, όταν προ ολίγων μηνών, της δόθηκε η ευκαιρία να «ενεργοποιήσει» έναν τόσο μεγάλο «εργάτη» στα πολιτιστικά του δήμου.
Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην ξενιτιά, με χορωδία, παραδοσιακά τραγούδια και χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα.
Σε νεότερη ανάρτησή μας θα παρουσιάσουμε αποσπάσματά της.

1 σχόλιο:

  1. TA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑ ΒΛΑΧΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.