Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Επιτροπή ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ συμβούλων!

«Έχετε κατορθώσει να έχετε αγανακτισμένους δημοτικούς συμβούλους κύριε δήμαρχε...» ήταν η  απάντηση του Δημήτρη Κιούση στον Γιάννη Οικονομάκο, όταν εκείνος προσπαθούσε να τον πείσει, πως η άρνησή του στην χωρίς εμπόδια ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων, μελών της οικονομικής επιτροπής, είναι... γράμμα του νόμου!!!
Για άλλη μια φορά λοιπόν λοιπόν σήμερα, ο δήμαρχος-πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής που συνεδρίαζε, απέδειξε πως η πολιτική του βούληση, είναι στα χαρακώματα με την απρόσκοπτη ενημέρωση εκλεγμένων συμβούλων και κατ’ επέκταση των δημοτών!


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ: «Λειτουργείτε αντιδημοκρατικά..! Επιμένω, διαφάνεια παντού...».
Πολιτικά αντιδρώντας σε όλη αυτή την πολιτική λογική, αλλά και σαν άνθρωπος που δεν ανέχεται την κοροϊδία της «εξουσίας», ο σύμβουλος από τη «Δυναμική Πολιτεία» Ευάγγελος Καλύβας, αφού τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά ενάντια στις μεθοδεύσεις του δημάρχου, αποχώρησε.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: «Θεωρώ το λιγότερο αντιδημοκρατικό το σύστημα αυτό της ενημέρωσης... Έχετε κακούς προσωπικούς συμβούλους κύριε δήμαρχε... Θεωρήσατε ότι αν θα κλείσετε τον κρουνό της ενημέρωσης στους δημοτικούς συμβούλους θα κάνετε ό,τι θέλετε... Θα καταγγείλουμε το θέμα όπου καταγγέλλεται... Είναι καταστρατήγηση της δημοκρατίας στο δήμο Ωρωπού...»!
Αυτή ήταν σε τίτλους και η τοποθέτηση του Δημήτρη Κιούση, συμβούλου από τον συνδυασμό «Νέος Δήμος - Νέα Αρχή», ο οποίος παρέμεινε και ψήφισε σε όλα τα θέματα «όχι», καταγγέλλοντας με το δικό του τρόπο τη διαδικασία που έχει επιλέξει ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος.
 
ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΝΑΒΑ: «Θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει και η μαγνητοφώνηση γιατί θα υπάρχει και διαφάνεια...».
Το στέλεχος της «ΔΗ.Σ.Ω.», δημότη σύμβουλος Ελένη Βαρνάβα, διατήρησε το δικαίωμά της στο «ναι» και το «όχι», αφού πρώτα, με την ευγένεια που την διακρίνει, τοποθετήθηκε και αυτή αρνητικά στη ακολουθούμενη γραμμή του δημάρχου, που στόχο έχει τον έλεγχο των θεμάτων που έρχονται στην επιτροπή, μετ’ εμποδίων.
 
Η απάντηση τώρα του δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου για όλα αυτά ήταν: «Θεωρώ ότι με αδικείτε...»!  
Η επόμενη κίνησή του -όπως είπε- θα είναι, να αποδείξει πως οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, πρέπει να ενημερώνονται για ό,τι καλούνται να ψηφίσουν... την τελευταία στιγμή!

Θα ακολουθήσει για το θέμα αυτό και νέα ανάρτηση.

2 σχόλια:

  1. ΛΑΕ ΤΗΣ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΙΣ ΣΗΚΩΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΧΟΥΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ [ΔΙΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.