Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Τρόμος» στο στρατόπεδο του «νικητή» Γιάννη Οικονομάκου!

Μεγάλο πρόβλημα μέσα στη δημοτική ομάδα του Γιάννη Οικονομάκου έχει προκαλέσει η διαδικτυακή δράση του επιστήθιου «επικοινωνιολόγου» του, Στέφανου Ζαφείρη, για τον οποίο, όποιος δεν ακολουθεί τη δική του γραμμή, αυτήν δηλαδή που ορίζουν τα προσωπικά του συμφέροντα, είναι ο «εχθρός» και πρέπει να «σταυρωθεί» στο site της ντροπής για τον Ωρωπό και της πλειονότητας των πολιτών του, το «oroposavrio»...

Έφτασε λοιπόν στο σημείο ο κύριος Ζαφείρης, ο οποίος να σημειώσουμε δεν πήρε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης στη δημοτική κοινότητα των Νέων Παλατίων, να απειλεί ευθέως και τους «δικούς» του, αν δεν στηρίξουν την απαίτησή του να πάρει την προεδρία από την κα Αφθονιάτη που ήταν πρώτη!
Συγκεκριμένα ο κ. Ζαφείρης γράφει στο site του: «Εκείνο που με στεναχωρεί πραγματικά είναι πως σε αυτή την ιστορία συμμετέχουν και κάποιοι υποτίθεται «δικοί»μας. Σε αυτούς θέλω να στείλω ένα μήνυμα. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!! Σε αυτή την κόντρα θα μετρηθούν τα φίλια και τα αντίπαλα στρατόπεδα! Εσείς θα επιλέξετε με ποιο από τα δύο θέλετε να είστε!!!!!».
«Παραδομένος» ο νέος Δήμαρχος στις επιταγές του κουμπάρου του, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αντί για τα προβλήματα του Δήμου, πρέπει να σκέπτεται τα «στρατόπεδα» που του ετοιμάζει ο «δικός» του άνθρωπος! Απλοί θεατές παρακολουθούν τα συμβαίνοντα, όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Συνδυασμού και σαφώς σκέπτονται και τρομάζουν με τη μέρα που θα έχουν το δήμο στη δική τους πλάτη, με ευθύνες και υπογραφές! Πόσο δε μάλλον, αφού βλέπουν και οι ίδιοι, πως δεν μπορούν να «προσγειώσουν» ούτε το... «αρχηγόπουλο» του Δημάρχου!!!

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΦΙΔΙ ΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.