Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23 Ιανουαρίου 2010
Τις τελευταίες ημέρες διαρρέουν στην κοινωνία μας κακόβουλες και κακοπροαίρετες εικασίες που "προβλέπουν" δικαστική ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος όπως το αποφάσισε ο λαός του Ωρωπού μέσα από αμερόληπτες, αναμφισβήτητες και δημοκρατικές διαδικασίες, στις 14 Νοεμβρίου. 
Ο Δήμος Ωρωπού ξεκαθαρίζει στους δημότες ότι δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα, διότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο και έχει επικυρωθεί από τα αρμόδια κρατικά όργανα. Επίσης, γνωστοποιούμε σε όλους όσοι εξακολουθούν να μην κατανοούν ότι οι εκλογές τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα, ότι ο Ωρωπός έχει Δήμαρχο, τον ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
Η ιστορία δεν γράφεται στα δικαστήρια, γράφεται με κοινωνικούς αγώνες, με πολιτικές που εξυπηρετούν τον πολίτη, που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον και που δημιουργούν μια κοινωνία ανοικτή και λειτουργική.
Η νέα Δημοτική Αρχή, με νωπή την εντολή του λαού να οδηγήσει το Δήμο Ωρωπού στην ευημερία και στην ανάπτυξη, έχει πολύ σοβαρό έργο να επιτελέσει προκειμένου να ολοκληρώσει τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και παύει να ασχολείται με ιδιοτελή και βεβαίως ιδιωτικά συμφέροντα που προσπαθούν να καταστήσουν τον τόπο ένα "μαγαζί" για λίγους και "προνομιούχους". 
Είναι θλιβερό, σε μια εποχή λιτότητας και δοκιμασίας για τον ελληνικό λαό, κάποιοι να σπαταλούν μεγάλα ποσά σε δικαστικά έξοδα για να ανατρέψουν τις αποφάσεις της Δημοκρατίας. Τι προσδοκούν άραγε ως "αποζημίωση";
Δηλώνουμε ξεκάθαρα σε όλους τους δημότες ότι η Δημοτική Αρχή θα εξαντλήσει το όριο της θητείας που προβλέπει ο ΝΟΜΟΣ και θα κριθεί για το έργο της στις εκλογές του 2014. Μέχρι τότε θα εργάζεται πυρετωδώς -όπως κάνει από την πρώτη στιγμή- για να γίνει ο Ωρωπός ο τόπος που όλοι ονειρευόμαστε. Όσοι αμφισβητούν αυτό το γεγονός μπορούν να ονειρεύονται προσωπικούς παραδείσους στη δική τους εικονική πραγματικότητα. Το ποτάμι όμως, δε γυρίζει πίσω.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

Σημ. «maximipoli»: Πήραμε και δημοσιεύουμε ένα δελτίο τύπου από το δήμο Ωρωπού, που είναι μια απάντηση του δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου, η οποία όμως δεν απαντά καθόλου επί της ουσίας.Δεν είναι κακόβουλες και κακοπροαίρετες εικασίες τα περί της ποσόστωσης και τα λάθη που έχει κάνει ο ίδιος και οι στενοί συνεργάτες του στην περίπτωση αυτή. Για την ποσόστωση ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ! Αν η ποσόστωση δεν ισχύει για τον κ. Οικονομάκο και ο νόμος τον έχει εξαιρέσει, αυτό είναι άλλο θέμα. Οφείλει να το πει όμως στους δημότες του Ωρωπού. Ούτε να μιλά για μια εποχή λιτότητας και δοκιμασίας για τον ελληνικό λαό και για αποφάσεις της Δημοκρατίας, στις οποίες όμως είναι η ποσόστωση και όχι η σπατάλη σε προκλητικά τραπέζια ημετέρων με τα χρήματα των δημοτών!Το ποτάμι μπορεί να μη γυρίσει πίσω, αλλά αυτό ΔΕΝ θα οφείλεται στην εφαρμογή των νόμων της δημοκρατίας μας, αλλά σε όσους τους «αντικαθιστούν» με τα παράγωγα της πολιτικής!
 

6 σχόλια:

  1. ΤΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ? ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΤΕ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ?ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ?ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΙΔΩΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ? ΜΟΝΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαζόνες της πολιτικής όσοι καπηλεύονται τους νόμους, όσοι υιοθετούν πρακτικές πεζοδρομιακού εντυπωσιασμού και ενστερνίζονται το υπεροπτικό ύφος του εξουσιαστή.......

    Η κοινωνία θα αντιδράσει ξάνα και χωρίς τη διενέργεια εκλογών, όπως κάποιοι φαντασμένοι ονειρεύονται.

    Όσοι χρησιμοποιούν το χρήμα ως ορμητήριο των υπερφύαλων σχεδίων τους, απλά κάνουν άλλο ένα βαρύτατολάθος....

    όσοι επενδύουν σε στείρες πολιτικές, συμπαιγνίας και φτηνού λαϊκισμού, θα αποτύχουν παταγωδώς, τοποθετυόντας τον ευατό τους στη λήθη της παραπολιτικής...

    Με αλχημείες και ψευτιές γκρεμίζεις το παρόν και φυλακίζεις το μέλλον όλων όσων σε ακούν και σε βλέπουν.......

    Καλο δρόμο στους αμετανόητους εκφραστές του "σκότους".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ Ω ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ!ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΚΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Δ ΚΑΛΑΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ?ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ δύσκολα τα πράγματα, μας περιμένει η απόλυτη καταστροφή τα επόμενα 4 χρόνια άν κυβερνήσει τον μεγάλο Καλλικρατικό δήμο του Ωρωπού που περιλαμβάνει το 1/4 της Αττικής αυτός ο ανισσόροπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.