Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 4ου ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ή ένα ακόμα φτιαχτό βίντεο;

"Είναι τουλάχιστον περίεργο αυτό που συνέβη σε βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου euronews, όταν πρόβαλε ένα video με τα όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο τις τελευταίες ημέρες...
Μέσα στις ταραχές και τις συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία, και ενώ το video με τα αποσπάσματα αυτά προβάλλεται στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ξαφνικά εμφανίζεται μέσα στο πλήθος μία μορφή, με αχνό πράσινο χρώμα, που μοιάζει με άλογο και έναν καβαλάρη επάνω του, να διασχίζουν το πλήθος σχεδόν πετώντας πάνω από τα κεφάλια τους και να χάνονται στο βάθος της εικόνας!!
Το video προβλήθηκε από σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως MSNBC, CNN κλπ.
Πολλοί ήδη αναφέρονται σε σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, λόγω της ωχρότητας που είχε ο καβαλάρης με το άλογο, και σημειώνουν πως αυτός είναι και ο πρόδρομος του τέλους στην γη...
Οι τέσσερις ιππείς της αποκάλυψης, είναι οι δυνάμεις της ανθρώπινης καταστροφής που περιγράφονται στην Βίβλο, στο κεφάλαιο έξι της αποκάλυψης.
Οι τέσσερις ιππείς ονομάζονται παραδοσιακά βάσει των δυνάμεων που αντιπροσωπεύουν: Πόλεμος (κόκκινο άλογο), Πείνα (μαύρο άλογο), Λοιμός (άσπρο άλογο) και Θάνατος (χλομό/ωχρό άλογο).
Το χλομό / ωχρό άλογο που εμφανίζεται στο video για κάποιους αντιπροσωπεύει τον Τέταρτο καβαλάρη...
Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας...

ΠΗΓΗ κειμένου astrikiprovoli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.