Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τα δέντρα... ΔΕΝ πεθαίνουν όρθια στον Ωρωπό!

Το άρθρο 73, που αναφέρεται στην επιτροπή ποιότητας ζωής, εκτός των άλλων ρητά αναφέρει, πως στις αρμοδιότητές της είναι και η προστασία του περιβάλλοντος.
Προστασία που δεν φαίνεται στα δυο αυτά πανέμορφα δέντρα της πλατείας Ωρωπού, που για άγνωστο λόγο βρίσκονται... ξαπλωμένα κάποιες μέρες, χωρίς ο δήμος να έχει επιληφθεί του θέματος. Αλλά ποια ευθύνη να ρίξει κάποιος σε μια επιτροπή, όταν αυτή ακόμη -δυο μήνες από τη συγκρότησή της- δεν έχει συνέλθει σε καμιά συνεδρία και ως εκ τούτου δεν έχει ορίσει και αντιπρόεδρο!! Εκτός και αν αυτό έχει γίνει «εν κρυπτώ και παραβύστω», για να χρησιμοποιήσουμε και την πολύ πετυχημένη έκφραση του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας συλλόγων Ωρωπού, όταν τοποθετήθηκε για το θέμα του Γ.Π.Σ. της κοιλάδας Ωρωπού! Είναι γνωστό, πως οι συνεδριάσεις των επιτροπών διοίκησης του δήμου, είναι δημόσιες. 
Εν τω μεταξύ, η συζήτηση για τον συγκεκριμένο Γ.Π.Σ. που είχε προαναγγελθεί για σήμερα στις 13.00μ.μ. στο γραφείο του δημάρχου και προέδρου της επιτροπής, αναβλήθηκε για το ερχόμενο Σάββατο, πιθανόν για να ενημερωθεί(!) πρώτα η δημοτική αρχή και ο ίδιος για το μείζον αυτό θέμα. Και ένα άλλο όμως θέμα πρέπει να εξεταστεί άμεσα από τη διοίκηση του δήμου. Αυτό του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που είναι αρκετός καιρός τώρα που δεν έχει εμφανιστεί και οι δημότες αναρωτιούνται αν καταργήθηκε από τον Ωρωπό ο σταθμός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.