Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

«Τακτοποιητικά» τα διοικητικά συμβούλια Νομικού προσώπου και Κ.Α.Δ.Ω.


Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, μέσα σε ένα «όργιο» παράτυπων, «τακτοποιητικών» ψηφοφοριών «καθ' όπως μας βολεύει», που προκάλεσαν την έκρηξη και την αποχώρηση του Βασίλη Οικονόμου, όρισε τα διοικητικά συμβούλια του νέου νομικού προσώπου και της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης, τα οποία είναι (15μελές του νομικού με 13 από τη συμπολίτευση και 2 από την αντιπολίτευση): Κοντογιάννη Αλέκα, Τόλιας Προκόπιος, Μπαζάκας Στυλιανός, Μπόρσης Βασίλειος, Τσάδαρης Σωτήριος, Πετρογιάννης Αλέξης (εκπρόσωπος αθλητισμού), Μανίκας Ανδρέας (εκπρόσωπος εκπαιδευτικών), Γιασηράνης Δημήτριος (εκπρόσωπος πολιτιστικών), Χορμοβίτη Ειρήνη, Καμπιώτης Διονύσιος, Φαρμακίδου Άννα, Μπιλίρης Βασίλειος, Μπαλτάς Ιωάννης και Αρμυριώτης Γιώργος, Δημήτρης Κιούσης.
Πρόεδρος Αλέκα Κοντογιάννη και αντιπρόεδρος ο Προκόπιος Τόλιας.
Της Κ.Ε.Δ.Ω. (11μελές με 10 από τη συμπολίτευση και 1 από την αντιπολίτευση): Φοριάδης Βασίλης, Οικονόμου Γρηγόριος, Λέκκας Ανδρέας, Βλαχάκη Κυριακή, Κούτσουρη Τζούλη, Μανιάτη Εύη, Καμαρινοπούλου Έφη, Ζαχαράτος Γεώργιος, Κρέμος Λεωνίδας, Τσιώτας Λουκάς και Βαρνάβα Ελένη.
Πρόεδρος ο Βασίλης Φοριάδης και αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Λέκκας.
Για τις εργασίες του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου θα αναφερθούμε σε νεότερη ανάρτησή μας.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΗΤΑΝ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.Η ΔΕ ΚΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ,ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.