Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε κραυγή αγωνίας από την ΜΟΝΗ ομάδα του δήμου που τον εκπροσωπεί στα ΕΘΝΙΚΑ πρωταθλήματα! Τον ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ:

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..! Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ (ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - 200 ΠΑΙΔΙΑ), ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ!!! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ..! ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟ ΕΝΕΡΓΟ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ !!!! ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!! ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1947, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ 4-5 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!».

Σ.«ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ»: Υπάρχει ευαισθησία ανάμεσα στους 41 δημοτικούς συμβούλους και πιστεύουμε και από το δήμαρχο που έχει ασχοληθεί με τα αθλητικά και γνωρίζει αυτήν την αγωνία. Άμεσα πρέπει να δώσουν λύση...

3 σχόλια:

  1. ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ.

    Για πια αγωνία ομιλούν αυτοί οι κύριοι, και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν? Μήπως θέλετε να πιστέψουμε ότι οι ακαδημίες των 200 παιδιών υπάρχουν επειδή εσείς επιλέξατε να κάνετε πρωταθλητισμό? Εμπνεύσατε δηλαδή τα παιδιά μας μέσα από τους χειρισμούς και τις τραγικές επιλογές σας, των τελευταίων 5ετων? Και τι πρότυπα μεταδίδεται? Ότι όλοι πρέπει να παίζουν στην κύρια ομάδα και να πληρώνονται(μισθοφόροι), αποκλείοντας τα ταλαντούχα παιδιά της περιοχής? Ότι πρέπει να δίνουμε 30 και 40 χιλιάρικα, σε πολλούς από αυτούς, για κάθε χρόνο, όταν στις οικογένειες μας μετά δυσκολίας πληρώνουμε 40ε τον μήνα? Ότι σε κάθε συμβούλιο σας, παρόντων κάποιον παιδιών, συνδιαλέγεστε με απίστευτη χυδαιότητα, φθάνοντας μάλιστα σε σημείο να παίζετε και ξύλο? Ότι φθάσατε κάποιους ανθρώπους, που είχαν το κύρος και την οικονομική επιφάνεια να τους τρέψετε σε φυγή? Και εάν ο κύριος εκφραστής αυτών των συμπεριφορών και γνωστός ξάδερφος του πρώην δημάρχου, λείπει από αυτούς τους ‘3 με 4’ ανθρώπους, όπως διαβάσαμε, οι περισσότεροι από εσάς ήσασταν παρόντες, και γνωρίζετε πολύ καλά τι συνέβαινε. Περί διαφημίσεως και προβολής του τόπου, απλά είναι ανάξιων λόγου, υσχηρισμοί, και ηλιθιότητες. Θα προτιμούσα να διαφημίζεται ο τόπος μέσω του πολιτισμού του, και των παροχών προς τους πολίτες και επισκέπτες του, και όχι να κρυβόμαστε στα σπίτια μας Κυριακή μεσημέρι, μην φάμε κανά τούβλο στο κεφάλι. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ότι αφορά τα παιδιά μας και τις παιδικές ομάδες, σαφώς και πρέπει να υπάρχει μέριμνα, αλλά για το κύριο τμήμα, θα πρέπει, αφού πέσει κατηγορία(μιας και δεν μπορεί να στηριχθεί), μέσω του ‘δικού μας’, έμψυχου υλικού, να αναδιοργανωθεί, με νέους στόχους, και άλλη προσέγγιση, πάντα με γνώμονα των λαϊκό αθλητισμό. Και επιτέλους κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουνε, και να μην συγκαλύπτονται από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο. Δεν είναι δουλειά των φορολογούμενων να χρηματοδοτούν μια ομάδα Δ ΕΘνικής η οποία... δυσφημίζει και δε διαφημίζει καθόλου τον τόπο με τις ύβρεις, τους προπληλακισμούς και κάθε είδους χυδαιότητα που λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή μεσημέρι. Αν δεν μπορούν να βρουν πόρους μόνοι τους, να πέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βγαλε φιλε ανωνυμε την χολη σου και την εμπαθεια σου για συγκεκριμενα ατομα αυτο που σε νοιαζει ειναι να μην αναβαθμιζετε η περιοχη σε αθλητικο επιπεδο αυτο θελεις,αν δεν βλεπεις οτι πας Ωρωπος ειναι πραγματικα στολιδι της περιοχης και διαφημιζει την περιοχη πανελλαδικα κατι που δεν κανουν ουτε οι φορεις ουτε οι δημοτες της περιοχης εθελοτυφλεις,οσο για προπηλακισμους αυτα ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας σου αφου απο την επο εχουμε βραβευτειαπο τα πιο ησυχα σωματεια που προαγουμε αθλητισμο ,αντε πεταξε αλλου την προπαγανδα σου και αν θες πες ποιος εισαι και μιλα με στοιχεια και οχι αοριστολογιες,και η ομαδα εχει φτασει δ εθνικη απο την προσπαθεια πολλων και σε αυτη την δυσκολη καμπη πολλοι γυρνουν την πλατη εσκεμενα και αλλοι οπως εσυ βρισκουν την ευκαιρια να πεταξουν την λασπη τους.


    μελος του δ.σ πας Ωρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.