Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δεν υπάρχει καιρός άλλος για χάσιμο!

Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» έχασε τις εκλογές για δεύτερη φορά.
Και αυτή τη φορά, δεν μπορεί να επικαλεστεί, σε καμιά περίπτωση, την  "συλλογική" στήριξη των άλλων συνδυασμών, στο «Όραμα Δημιουργίας» του Γιάννη Οικονομάκου. Αυτή τη φορά, έχασε το «τραίνο», καθαρά και νόμιμα από δικά της λάθη και επιλογές! Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» δεν δικαιούται σήμερα -ημέρα της απόφασης-, να ζητά να διοικείται ο Ωρωπός, από μια δημοτική αρχή «που είναι έστω ικανή να καταρτίσει ορθά το ψηφοδέλτιό της», όταν η ίδια, δεν είχε την ικανότητα να εκμεταλευτεί αυτό το -ας πούμε- Θείο δώρο, που τις έκανε ο πολιτικός της αντίπαλος! Τί μπορεί να πει σήμερα στους συμπολίτες της, που τη στήριξαν και περίμεναν εναγωνίως μια δικαίωση;

Έχασε λοιπόν για δεύτερη φορά. Αλλά, έστω και αν μέχρι σήμερα δεν έχει φανεί σε όλη την έκταση της σοβαρότητας, έχασε και ο τόπος. Τρεις και βάλε... υπερπολύτιμοι μήνες για τα νέα αυτοδιοικητικά δεδομένα και σε πραγματικό έργο και σε έργο ελέγχου, πήγαν στράφι! Όλα μέχρι σήμερα είχαν εύκολη τη δικαιολογία. Είχαν μια ένσταση που προβλημάτιζε τους πάντες. Και διοικούντες και ελέγχοντες.
Οι μεν πρώτοι, ζούσαν κάτω από τη σκιά της απόρριψης και οι δεύτεροι με το μυαλό τους... στα παράπλευρα πολιτικά κέρδη που θα είχαν, σε πρίπτωση επανάληψης των εκλογών. Πόσο δε μάλον, όταν είχαν «βαρύνει» μνε τις αποφάσεις τους και το αποτέλεσμα της 14ης Νοεμβρίου.
Σήμερα όμως είναι και μια άλλη μέρα. Είναι αυτή που πρέπει να πάει... «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» και από εκεί, να κάνει αυτό που τον έταξε ο κόσμος του Ωρωπού και μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο.
Δεν υπάρχει καιρός άλλος για χάσιμο!
Σπύρος Ξύλος

1 σχόλιο:

  1. γιατί? έχετε την εντύπωση, ότι πρόκειται να κινηθεί, τίποτε, από δω και πέρα?
    η ίδια μέρα, εναλλάσσεται με τη νύχτα, μετά μέρα, μετά νύχτα, νυχθημερόν και ημερονυχτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.