Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Αγωνιστήκαμε μέχρι τέλους για το νόμιμο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία η ένσταση της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών απορρίφθηκε, ο συνδυασμός μας, σεβόμενος απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη, συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του Δήμου Ωρωπού. Με μία δυναμική, ουσιαστική και ασυμβίβαστη αντιπολίτευση, θα είμαστε  δίπλα στους δημότες μας, συμπαραστάτες και αρωγοί σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
Παραμένουμε πιστοί στις απόψεις μας και δεν μετανιώνουμε ούτε λεπτό για την προσπάθεια που κάναμε και που την οφείλαμε σε όλους όσοι πιστεύουν στο σωστό και στο δίκαιο, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
Δεν επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο του εφησυχασμού, αλλά αγωνιστήκαμε μέχρι τέλους για το νόμιμο, γι’ αυτό που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας. Και ποιο είναι αυτό; Μα απλά το να διοικούμαστε από μία δημοτική αρχή, που είναι έστω ικανή να καταρτίσει ορθά το ψηφοδέλτιό της.
Να διοικούμαστε από μία δημοτική αρχή, η οποία να μπορεί, τουλάχιστον, να αντιληφθεί τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και να αναλαμβάνει την ευθύνη προκειμένου να τα διαχειριστεί για το συμφέρον μόνο του Δήμου και κανενός άλλου.
Προβλήματα της καθημερινότητας του δημότη, έπρεπε να είχαν ήδη επιλυθεί. Προβλήματα που χρειάζονται εμπειρία και αγωνιστικότητα, δεν αντιμετωπίζονται από την διοίκηση του κ. Οικονομάκου, και του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας», που τελικά αποδεικνύεται ότι ούτε όραμα έχει, ούτε και μπορεί να δημιουργήσει για τον τόπο.
Παρά τις δύσκολες κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, οι οποίες επηρεάζουν οτιδήποτε γύρω μας, εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πάθος και πραγματικό όραμα.      

1 σχόλιο:

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.