Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αν δεν πέρναμε τα... εύσημα;;


- «Άντε να τους το χα... να μην ασχοληθούμε δηλαδή ιδιαιτέρως, αφού πήραμε τα εύσημα από παντού...» ήταν η προτροπή του δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου και η οικονομική επιτροπή ψήφισε ομόφωνα -συμπεριλαμβανομένου και του Ευάγγελου Καλύβα που εξέφρασε αντιρρήσεις- το ποσόν των 14.464,80 για τον πρόσφατο αποχιονισμό των Αφιδνών. Το ποσό αυτό συμπληρώθηκε και από 1.230 ευρώ για την κοινότητα Καλάμου, 4.428 για την κοινότητα Καπανδριτίου και έφτασε σε 20.122,80 ευρώ.
Για την κοινότητα Καλάμου έγιναν 4 ημερομίσθια, για την κοινότητα Καπανδριτίου 12 ημερομίσθια και για την κοινότητα Αφιδνών 23 ημερομίσθια διαφόρων οχημάτων.
- Ένα βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά τυλίγματα του κινητήρα λόγω υπερθέρμανσης, οδήγησε στην επισκευή της αντλίας μπούστερ στο αντλιοστάσιο του αντλητικού συγκροτήματος Καπανδριτίου, όπως επίσης και επανασυναρμολόγησή του και αντικατάσταση ηλεκτροκινητήρα 50ΗΡ 380/660V, συνολικής δαπάνης 6.625 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Η βλάβη αυτή είχε διακόψει την παροχή νερού στη κοινότητα Καπανδριτίου.

Σε νέα ανάρτηση και τα θέματα της επιτροπής ποιότητας ζωής.

3 σχόλια:

  1. Απίστευτο ποσό για τις Αφίδνες, δύο μέρες δούλεψαν τα μηχανήματα, που βρήκαν τα 23 ημερομίσθια, τι παιχνίδια παίζονται στις τσέπες μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PSAKSE STIS AFIDNES AN TO PALIO POYLMAN EXEI KATAUESI THN ADEIA KIKLOFORIAS KAI TIS PINAKIDES KAI AN O REBELIAS TO POYLISE KAI POSO KAI TA LEFTA POY PIGAN MIPOS EDOSE KAI STI EKKLISIA ???
    opos o al kapone psakse eisai dhmosiopgrafos enhmerose mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 14465 ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 23 [ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ] ΜΑς ΚΑΝΕΙ 629 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ??? ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ???? ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.