Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«Επιτροπή ποιότητας» ναι... Σοβαρότητας όμως;;


Η επιτροπή ποιότητας ζωής, συνεδρίασε με μισή ώρα καθυστέρηση, όπως άλλωστε και η οικονομική και αυτό ήταν η αφορμή, ο Γιώργος Αρμυριώτης να διατυπώσει τις αντιρρήσεις του, για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται και οι δύο επιτροπές από τη δημοτική αρχή. Είχε ενστάσεις για τις καθυστερήσεις, για την ώρα, για τις προσκλήσεις σε σχέση με την ενημέρωση και για το ότι δεν μαγνητοφωνούνται! Μπορεί ο δήμαρχος και πρόεδρος Γιάννης Οικονομάκος να έδειξε κατανόηση, αλλά, ίσως γιατί έχει τα δικά του ζητούμενα, τα οποία φάνηκαν παρακάτω, όταν είπε:
«Το μόνο που με απασχολεί είναι, ότι θεωρώ τις επιτροπές αυτές πιο χαλαρές, πιο οικογενειακές για να μαγνητοφωνούμαστε! Και να παίρνουμε αποφάσεις περισσότερο συναινετικά...»!
Άραγε, τι είδους διοίκηση έχει σκεφτεί να κάνει αυτή η δημοτική αρχή; Πως σκέπτεται, επίσης, την επιτροπή που συμμετέχει ο αντι-δήμαρχος κ. Ηλιάσκος, όταν και σαν υπεύθυνος των τεχνικών υπηρεσιών, δείχνει τόση απαξίωση -σαν αυτή που φάνηκε χθες- και στην σοβαρότητά της και στη σοβαρότητα των συναδέλφων του; (βλέπε βίντεο)
Για το βασικό θέμα της συνεδρίασης που ήταν η απόφαση για την παραχώρηση της παραλίας σε ιδιώτες, αφού... καθ’ οδόν... άλλαξε το νόημά της και όπως ήδη γράψαμε αναβλήθηκε, ώσπου να ξανάρθει για συζήτηση και δημιουργίας πρότασης προς το δημοτικό συμβούλιο. Αυτό έγινε, ύστερα από αντιδράσεις του Γιώργου Αρμυριώτη, ο οποίος ήθελε τέτοια απόφαση από την ολομέλεια του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.