Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Απάντηση σε δημοσίευμα-καταγγελία


Γιώργος Γαβριήλ 
τ. Δήμαρχος Ωρωπού
Ωρωπός 28/4/11 

Προς την Εφημερίδα «ΚΟΜΠΡΑ» 
Κοιν: Τοπικός Τύπος 
Κύριε Διευθυντά,
Διάβασα στην εφημερίδα σας (φύλλο 92, σελ.33) ότι χειροδίκησα εις βάρος ηλικιωμένου συμπολίτη μας και συγκεκριμένα του επίτιμου Προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαρανταρίου, κ.Γιώργου Μίχαλου. Εσείς φυσικά δεν παίρνετε θέση, αλλά μεταφέρετε αυτολεξεί την καταγγελία του ιδίου προς εσάς. Μια τόσο όμως σοβαρή καταγγελία, θα έπρεπε -ως οφείλατε- να την διασταυρώσετε, αν δεν είχατε προσωπική γνώμη, για να αποφύγετε την παραπληροφόρηση των αναγνωστών σας και τις αρνητικές εντυπώσεις  που προκαλεί εις βάρος μου. Αν είχατε προσωπική γνώμη, θα έπρεπε να την καταθέσετε, ανεξάρτητα από τις καταγγελίες του κ. Μίχαλου, ο οποίος δικαιούται -όπως κάθε δημότης άλλωστε- να έχει τη δική του άποψη για το αποτέλεσμα της δικής μου θητείας στο Δήμο Ωρωπίων.
Έως εκεί όμως. Η όποια πικρία που παράγει αστήριχτες καταγγελίες, είναι απαράδεκτο να μεταφέρεται ανεύθυνα και να προσπαθεί να σπιλώσει υπολήψεις, είτε γιατί η πολιτική που ακολούθησα δεν ήταν ή δεν έγινε αρεστή, τόσο από τον κ.Μίχαλο όσο και από εσάς ή γιατί, αυτό βολεύει ένα κλίμα που σήμερα εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων, που επιζητούν  όπως φαίνεται, να στηρίξουν μια απρόσωπη πολιτική ευθυνοφοβίας, που δεν μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας πουθενά.
Κύριε Διευθυντά,
Αν έχετε προσωπική άποψη για το συγκεκριμένο περιστατικό, παρακαλώ να την καταγράψετε στο επόμενο φύλλο της έκδοσής σας, ειδάλλως, επιτρέψτε μου να σας θεωρήσω ηθικό αυτουργό της ψευδούς αυτής καταγγελίας στην εφημερίδα σας, για τους δικούς σας, άγνωστους σε μένα λόγους και να ζητήσω τη συμβολή της Δικαιοσύνης, για την αποκατάσταση της αλήθειας. Σας πληροφορώ μάλιστα, πως εσείς μπορεί να μην είσαστε παρών στο περιστατικό που αναφέρετε, αλλά ήταν πολλοί άλλοι συνδημότες μας.

Γιώργος Γαβριήλ
τ. Δήμαρχος Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.