Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ήρθαν τα χρήσιμα... «30 αργύρια»!

Η δημοτική αρχή Ωρωπού παρέλαβε και τα press container - «δώρο» του ΔΕΣΦΑ. Ας είναι καλά η οικολογική καταστροφή που πρόσφερε αυτή στα όρια του δήμου, οι περιουσίες των δημοτών που διχοτομήθηκαν και υποβαθμίστηκαν, ας είναι καλά τέλος, όλοι αυτοί που επλήγησαν και δεν ρωτήθηκαν!
Σαφέστατα και δεν είναι έργο αυτής της δημοτικής αρχής, που προσπαθεί εναγωνίως να το οικιοποιηθεί! Είναι «30 αργύρια», αναντίρρητα πολύ χρήσιμα... αλλά πάντα «30 αργύρια»!
Αλήθεια, τελικά ο αγώνας της συντονιστικής επιτροπής και των κατοίκων που έτρεχαν να προλάβουν τη ζημιά της περιοχής, ήταν γι’ αυτά τα δώρα ή... προδόθηκε; Και αν προδόθηκε, από ποιους προδόθηκε; Κάποιος δεν θα πρέπει να ενημερώσει τους θιγμένους πολίτες;
Σήμερα βέβαια ο Ωρωπός έχει τη δυνατότητα να γίνει καθαρός δήμος. Αυτό είναι πασιφανές. Αλλά, εκτός από τα μηχανήματα, υπάρχουν και οι άνθρωποι και δεν αναφερόμαστε σ’ αυτούς που εργάζονται στην καθαριότητα, οι οποίοι πάντα έκαναν και κάνουν ό,τι μπορούν. Μιλάμε γι’ αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις, που έχουν δείξει -έστω και αν δύσκολα- πως στερούνται σχεδιασμού! Μιλάμε για τη βούληση -για έναν καθαρό Ωρωπό- που δεν υπάρχει! Και να σκεφτεί κανείς, πως λίγες μέρες προτού παραληφθούν αυτά τα container, η δημοτική αρχή έδωσε και την καθαριότητα του Καλάμου, με απευθείας ανάθεση, χωρίς να το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο... σε ΙΔΙΩΤΗ!!!

1 σχόλιο:

  1. giati arage prepei na mas kanoun entyposi oi xeirismoi ths dimotikis arxis se ena toso sovaro uema? giati na tous endiaferei i katastrofi stis periousies tvn kalamiotwn? me pion tin sigkatauesi proxorisan sto xepoulima? kai to apokorifoma fotografizontai olo kamari mprosta apo ta container pou opos poli sosta anaferate dothikan anti 30 argyrion.telika o ioudas einai diaxronikos!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.