Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

«ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ»: Είμαστε εδώ με την ψυχή μας!


Χθες Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, ο συνδυασμός «Νέος Δήμος - Νέα Αρχή» του Ανδρέα Τσάκωνα, έκοψε την πίτα του και ήταν μια ευκαιρία να αναθερμανθεί το κλίμα της ομάδας, που είχε «παγώσει» από το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου.
Ήταν εκεί, σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί της παραλίας Μαρκοπούλου, το «Νέα ζωή», οι περισσότεροι και όσοι έλειψαν -όπως ανέφερε ο κ. Τσάκωνας- ήταν δικαιολογημένοι στην απουσία τους.
Στην ομιλία-χαιρετισμό που έκανε ο Ανδρέας Τσάκωνας, φάνηκε τόσο η πρόθεσή του να ενεργοποιήσει τις δυνάμεις της ομάδας του, ώστε να παραχθεί δημιουργικός λόγος, θέσεις και προτάσεις, όσο και να στηρίξει τις πρώτες προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ελπίδες της περιοχής για ένα καλύτερο αύριο. (βλέπε video)  Επίσης, ανέφερε και την πρόθεση της αντιπολίτευσης, σε συνεργασία μεταξύ των παρατάξεών της, να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο θέματα που προβληματίζουν τον τόπο.
Ενωτικός ήταν και ο χαιρετισμός του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Κιούση, ο οποίος τόνισε την ανάγκη της συχνής επαφής μεταξύ τους, ώστε να έρχεται τεκμηριωμένη η φωνή όλης της ομάδας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Το κομμάτι του στην πίτα το έκοψε, στην ελπίδα ενός καλύτερου Ωρωπού.
Τέλος, «σφράγισε» το γενικό κλίμα που επικράτησε στην εκδήλωση αυτή του συνδυασμού «Νέος Δήμος - Νέα Αρχή», ο Ανδρέας Μανίκας, λέγοντας: «Μείναμε ομάδα, είμαστε ομάδα και θα παραμείνουμε ομάδα... Θα κοιταζόμαστε στα μάτια και δεν θα έχουμε ενοχές... Είμαστε εδώ με την ψυχή μας».

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΩΝ
    ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΦΟΡΙΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
    ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
    ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΑΤΙΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΚΩΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟ ΩΡΩΠΙΩΝ ΣΕ ΩΡΩΠΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα χαμε ο Οικονομάκος μας έλλειπε τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ καλό το ρεπορτάζ τησ Μάχιμης...
    Μπράβο που αναδεικνύετε όλες τις πτυχές των συνδυασμών της περιοχής.

    Τελικά μόνο με ενωτικές πράξεις ο Τόπος μας μπορεί να πάει ένα βήμα μπροστά. Μόνο με ενωτικά πρόσωπα πετυχαίνεται η πραγματική σύνθεση, που είναι συνώνυμο της επιτυχίας.

    Μάχιμο το ρεπορτάζ όπως πάντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.