Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση για τα χιόνια από τη Μ. Α. Κ. Ι. Π. (ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ημερομηνία : 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

ΚΟΙΝ.: ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΩΠΙΩΝ κο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ.
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΩΠΙΩΝ κο ΠΑΝΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ. 

Όταν τα πρώτα άσπρα σύννεφα έξυσαν τη ράχη τους στη κορυφογραμμή του Μπελετσίου, οι πιο παλιοί οικιστές κατάλαβαν τη συνέχεια που μας επιφύλασσε η φύση. Τα έχουν ξαναζήσει τα χειμωνιάτικα καπρίτσια της, αρκετές φορές και με δύσκολο τρόπο.
Αυτός ήταν και ο λόγος που τη Καθαρά Δευτέρα το πρωί από τις 09:30π.μ., μέλη της Μ.Α.Κ.Ι.Π. βρέθηκαν δίπλα στον Αντιδήμαρχο Ωρωπίων κο Πάντο Ευάγγελο προσφερόμενα να βοηθήσουν όχι μόνο στο συντονισμό του εκχιονισμού  όλης της περιοχής των Αφιδνών αλλά και στη συμμετοχή σε οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση προκύψει για τους πολίτες από την επερχόμενη θεομηνία.  Ήταν εκεί και τους ευχαριστούμε τα μέλη της Μ.Α.Κ.Ι.Π.,  κος Ψωμιάδης Δημήτριος, που είναι και εκλεγμένος σύμβουλος της περιοχής μας, ο κος Δαμάσκος Γεώργιος, ο κος Λιαρίκος Δημήτριος, ο κος Δημητρόπουλος Δημήτριος, ο κος Πίνας Σπυρίδων, ο κος Λαμπιθιανάκης Γεώργιος, ο κος Μαρμαρινός Σπυρίδων και ο κος Λεμπέσης Δημήτριος, τον οποίο και ευχαριστούμε και για τον ρόλο που διαδραμάτισε στη προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες στις συνεχόμενες διακοπές του νερού. Αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη μας που σε τηλεφωνική τους επικοινωνία δήλωσαν την εθελοντική προσφορά τους.
Η αγωνία του Αντιδημάρχου κου Πάντου να εξασφαλίσει όσο το δυνατό περισσότερα μέσα για την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου των οικισμών της περιοχής, μετατράπηκε σε νούμερα τηλεφώνου, τα νούμερα γίναν ικεσίες, πλάθηκαν σε απειλές, αποτελέσαν οικονομικές συμφωνίες και στο τέλος το αποτέλεσμα φάνηκε στους δρόμους όλης της περιοχής των Αφιδνών. Ευτυχώς τα σενάρια απεγκλωβισμού, ανθρώπων που πραγματικά έχουν ανάγκη τακτικής μετακίνησης και μας είχαν δηλωθεί, που πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα από τον Αντιδήμαρχο και τα μέλη της Μ.Α.Κ.Ι.Π. που ανέλαβαν την εκτέλεσή τους, δεν χρειάσθηκε να υλοποιηθούν. Όλα κατά γενική ομολογία πήγαν άψογα αφού μόνο στη περιοχή του οικισμού της Αγίας Τριάδας – Ιπποκρατείου Πολιτείας, που είχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα, ύστερα από εντολή του Αντιδημάρχου κου Πάντου, εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση του μέλους της Μ.Α.Κ.Ι.Π. και τοπικού συμβούλου της περιοχής κου Ψωμιάδη Δημητρίου και άλλων μελών της Μ.Α.Κ.Ι.Π., όλοι κάτοικοι της περιοχής, τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα των κυρίων: Μαλλιαρού Βασιλείου, Μπακάλη Πέτρου, Βλάχου Δημητρίου και Γκορόγια Νικολάου, τους οποίους και επίσης ευχαριστούμε για τη συνεργασία. 
Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία όλης αυτής της χειμωνιάτικης εμπειρίας κρύβεται στα ίδια τα λόγια του Αντιδημάρχου « Παιδιά, κάτι τέτοιο δεν έχει
ξαναγίνει. Τόσα χρόνια, τέτοια συνεργασία δεν έχω ξαναδεί ». Το μυστικό λοιπόν για τη λύση πολλών προβλημάτων και την αντιμετώπιση περισσοτέρων κινδύνων είναι η συνεργασία όλων μας με μόνο στόχο το αντικειμενικό καλό της περιοχής μας.
Η συνεργασία είναι θηλυκό, γεννάει, ας γίνουμε λοιπόν γεννήτορες καλών και άριστων, βοηθώντας ανθρώπους που το επιδιώκουν όπως τον Αντιδήμαρχο Ωρωπίων  Κο Πάντο Ευάγγελο, τον αξιότιμο Δήμαρχο Ωρωπίων κο Οικονομάκο Ιωάννη, τον οποίο και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε και για τη δική του ουσιαστική συμπαράσταση στις ενέργειες του Αντιδημάρχου αλλά και για την αποδεικτέα «επί τω έργω» πια, ορθή επιλογή των σωστών συνεργατών του αλλά και όλους εν γένει τους πολίτες που συνδράμουν, με το δικό του τρόπο ο καθένας, στο κοινό καλό.
 ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ Μ.Α.Κ.Ι.Π

2 σχόλια:

  1. 5-3-2011

    Εκχιονισμός Ιπποκρατείου Πολιτείας
    Αριθ. Πρωτ.193 Ιπποκράτειος Πολιτεία 5-3-2011







    ΠΡΟΣ :

    Οικοδομικό Συνεταιρισμό Υγειονομικών

    ‘’Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία’’

    ΑΘΗΝΑΙ





    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

    Δήμος Ωρωπίων

    Υπόψη κ. Δημάρχου



    ΘΕΜΑ: Εκχιονισμός Ιπποκρατείου Πολιτείας





    Κύριοι,



    Δεδομένου ότι σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπεται χιονόπτωση την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 ακόμα και στην Πλατεία Συντάγματος, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να υπάρξει έγκαιρος εκχιονισμός της Ιπποκρατείου Πολιτεία.



    Σας καθιστούμε υπεύθυνους για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί εξαιτίας δικών σας παραλείψεων.





    Για το Δ.Σ.

    Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά αποδεικνύετε ότι αν είμαστε ενωμένοι και έχουμε άρχοντες με όρεξη για δουλειά όλα γίνονται. Πάντα να ακούμε ευχάριστα και πρέπει να λέμε τα στραβά αλλά και τα μπράβο εκεί που πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.