Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Οικονομική επιτροπή με τρία θέματα

Σήμερα συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του δήμου και πήρε αποφάσεις για τρία θέματα. Δύο για νομική εκπροσώπιση του δήμου και ένα για έγκριση ποσού 50 ευρ, για δημοσίευση σε εφημερίδα, της ανάθεσης αρμοδιότητας «Διατάκτη» στον αντιδήμαρχο κ. Βλάχο. Αποσπάσματα από τη συνεδρίαση.

 

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ [ ΠΑΡΤΗ ] ΜΑΣ
    Τον Νοέμβριο του 2010 οι ατυχείς συγκυρίες ανέδειξαν στη Δημοτική Αρχή έναν συνδυασμό αποτελούμενο απο ανθρώπους χωρίς καμμιά συνοχή μεταξύ τους και όπως αποδεικνύεται δυστυχώς καθημερινά χωρίς κανένα πρόγραμμα και με μοναδικό κοινό στόχο για τους περισσότερους απο αυτούς την ατομική προβολή και το οικονομικό όφελος
    Σήμερα τέσσερεις μήνες μετά την πλήρη εφαρμογή του Νόμου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ το συνοθύλευμα αυτού του συνδυασμού όχι μόνο δεν έχει παράγει το παραμικρό πρός όφελος της τοπικής κοινωνίας ούτε καν έχει δρομολογήσει κάτι.
    Αντίθετα μερικοί απο αυτούς πρόεδροι δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων αντί εντός του πλαισίου που τους δίνει ο παραπάνω νόμος να προβάλλουν και να επιλύσουν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών τους έχουν να επιδείξουν σαν μοναδική τους δραστηριότητα τη συμμετοχή τους στην συνδικαλιστική κίνηση η οποία βασικό στόχο της έχει την χρηματική αποζημίωση.
    Και δεν ειναι μεμπτόν αυτό αποδεικνείη όμως όταν είναι η μοναδική δραστηριότητα κάποιου οτι αυτός δεν συμμετείχε στα κοινά για να προσφέρει έργο αλλά με ιδιοτελή και μόνο σκοπό.
    Καιρός δεν είναι αγαπητοί να αποδείξετε έμπρακτα οτι είστε άξιοι και ικανοί της τιμητικής θέσης στην οποία σας οδήγησε η ψήφος των συνδημοτών σας ?
    Διότι οι < ΤΑΓΟΙ > των τοπικών κοινωνιών πρέπει να αγωνίζονται ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ και όχι πέρι ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.
    Αυτονόητο είναι ότι τα παραπάνω αφορούν επίσης τον Δήμαρχο τους Αντιδήμαρχους και τους δημοτικούς συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει...
Σχόλια όμως ανώνυμα που θίγουν ανθρώπους, ΔΕΝ δημοσιεύονται.